Lagbanner
Inför HV:s första träningsmatch
Senast det begav sig var mot Modo i semifinal nummer 7. Nu väntar första träningsmatchen på den nya säsongen.

Inför HV:s första träningsmatch

De flesa elitserielag har redan kommit igång med sina träningsmatcher, men för HV71 väntar deras första träningskamp på tisdag kväll. Motståndare på bortaplan är Troja-Ljungby.

Med drygt en månad kvar till Elitseriepremiären mot Frölunda den 24/9 så drar HV71 ikväll igång med sin första träningsmatch. För motståndet står Troja-Ljungby och matchen spelas i Ljungby.

Enligt uppgifter i Jönköpings-Posten så kommer HV71 att spela med fyra kedjor och sju backar. Det innebär att alla tillgängliga spelare kommer att få vara med. De som saknas pga skador är backarna Johan Åkerman och Johan Halvardsson. Det sena nytillskottet Mika Niskanen kommer heller inte att spela då han behöver mera träning först. Jan Hrdina är inte heller med, då han ännu inte "får" komma till Sverige pga av förra säsongens artistkontrakt.

Målet kommer att vaktas av nyförvärvet Andreas Andersson.

HV:s nya tränare Kenta Johansson säger till JP att det skall bli kul att göra något annat än bara träna. Kenta tycker själv att han kommit in bra i HV-gänget och det är ett härligt go i laget och att alla nu ser fram mot det matchande som kör igång.

Matchen är även Troja-Ljungbys första träningsmatch för säsongen.

Tips: 1-6

Dick Thörn2007-08-21 07:49:00
Author

Fler artiklar om HV71

Nytt avsnitt av HV podden Game 7 podcast