Liv nollade Timrå
Stefan Liv häll nollan mot Timrå.

Stefan Livs första nolla i slutspelet kom i den viktiga fjärde matchen i kvartsfinalserien mot Timrå. Tack vare kvällens 2-0 seger leder nu HV71 med 3-1 i matcher och kan avgöra på hemma på fredag.

HV71 fick en drömstart på kvartsfinal nr fyra mot Timrå. Redan i första bytet kunde Martin Thörnberg ge hemmalaget ledningen med 1-0.

Matchens andra och sista mål kom i andra perioden genom lagkaptenen Johan Davidsson när HV71 spelade i numerärt överläge. Den sista perioden var mest ett ställningskrig där HV71 bevakade sin ledning. Timrå försökte, men HV71 kändes helt enkelt starkare och tog en rättvis seger.