Lagbanner
Inför HV71 vs AIK

Inför HV71 vs AIK

HV71 inledde 2014 med en vinst, man slog AIK med 3-4 efter förlängning. Och det är samma AIK som står för motståndet i dagens batalj, vem som vinner återstår att se.

HV71 kommer till dagens match med en vinst i bagaget, man slog nämligen kvällens motståndare AIK med 3-4 efter att Anssi Salmela skjutit in segermålet i sudden. En match där man ställer ut skridskorna i de 2 första perioderna, innan Anders Olsson (vad det verkar som) tar fram hårtorken inför den sista perioden. HV vänder underläge 3-1 till 3-3 och matchen går till sudden. HV71:s backstjärna fyller med upp i ett anfall och trycker dit vinstmålet till HV71, något som gör att Jönköpingslaget tog med sig 2 poäng.

Inför dagens match så är det ett litet stukat lag som Anders Olsson ställer på isen. Chris Campoli som klev av matchen uppe på Hovet, är inte med i dagens match, han är ljumskskadad och ser ut att vara borta ett tag. Det finns också frågetecken kring William Karlsson, han är sjuk och missade gårdagens träning, är inte han med så tar Kevin Fialá hans plats, Fialá som nyss har kommit hem från JVM där han representerat Schweiz. I övrigt så är förutsättningarna samma som sist. 

AIK har inte gett ut någon information ang. deras laguppställningi utgår från att det är samma som sist.

Så här säger Christian Sandberg (bror till Filip Sandberg) till aikhockey.se:
– "Egentligen ska vi bara ha samma inställning som senast. De lär komma ut hårdare nu när de har hemmaplan, men inleder vi som senast så har vi tre poäng. Det är skönt att spela igen mot HV, och nu är det bara tre poäng som gäller. Vi skulle vunnit senast, men nu blir det tre poäng på lördag istället, försäkrar Christian Sandberg."

Pontus Lind2014-01-04 11:17:00

Fler artiklar om HV71

Nytt avsnitt av HV podden Game 7 podcast