Lagbanner
Fantastisk Roadtrip!

Fantastisk Roadtrip!

När hände det sist?

  Ja, det var ju en helt otrolig bortahelg för Gruvstadens Hjältar! 5 av 6 möjliga poäng på två mycket tuffa matcher, när hände det sist? Att vårat lag far långt söderut och snor så många poäng? Jag minns det då inte, men å andra sidan är jag så dj-a gammal att matchen mot Nybro sitter på hjärnan ännu, den sved ordentligt den utskåpningen. Nu är vi tillbaka igen, och kan slå vilket lag som helst. Tar vi oss mot alla tips till först ett Play Off och sedan mot alla tips igen, till en kvalserie, kan det här gänget göra i princip vad som helst!

  Jag måste än en gång ösa beröm över laget förstås, men också över Coacherna som lyckats få ihop det så pass bra! Till och med det senaste nytillskottet i truppen, Joakim Thörnqvist, verkar smälta in i gänget direkt, och det är förstås alla berördas förtjänst.

  Ska man nu lyckas komma med någon kritik är det väl de där snabba tappen, vete sjutton vad sånt kan bero på, blir man stirrig av ett insläppt eller? Så går man bort sig direkt igen? Jag fattar det inte, en gång kan vara ren otur, men nu har det hänt fyra matcher i rad. Där måste Sandlin och Törmä hitta på något, det FÅR inte upprepas igen, nu när allettan bränner av de sista omgångarna.

  Nu har vi två hemmamatcher och sedan den sista borta mot Piteå, Den mot Östersund blir en riktig rysare, jag hoppas verkligen Kirunaborna sluter upp bakom stadens stolthet och ger våra grabbar det stöd dom behöver. Sen är det Kalix, ingen lätt match det heller, samma gäller där, fyll Lombia och bli den extra utespelaren som tippar över allt till Kirunas fördel. Avslutningen mot Piteå, Brrr, det kommer att bli svettigt värre, jag kan bara hoppas på att både Kiruna och Piteå då är klara för Play Off och slipper nervpressen i den matchen.

  Slutligen måste ju KIF Syd få ett extra plus för att de ställt upp på laget under bortamatcherna! Det måste kännas helt otroligt att ha det massiva stödet så långt från hemmaisen! Jag lovar, hade jag haft råd och tid hade jag förenat mig med dem! Men det värmer ändå att veta att ni var där! Man blir stolt även över en sådan sak, så ni gjorde mer än stöttade laget, ni stöttade också alla fans, om ni inte visste om det!

  Nu laddar vi alla om inför det som komma skall, se bara till, hörni i laget, att inte upprepa de där tappen, nerverna tål det som inte...

Christer S2016-02-01 19:47:33
Author

Fler artiklar om Kiruna IF