Skäms Kiruna kommun!

Skäms Kiruna kommun!

Det här med kommunen och idrott.....

  Från det otroligt positiva som grabbarna står för både på och utanför rinken, till något som är obegripligt, åtminstone för mig. Hur in i helskotta kan Kiruna kommun vara så flat och lat att man inte fixar bredbandsuppkopplingen på Lombia? Vad jag förstått så FINNS bredband draget redan, men man skiter fullständigt i att ordna så det går att sända livehockey på ett acceptabelt sätt! Jag förstår det bara inte...
  Antingen så har man ingen som helst aning om det här med PR och marknadsföring av sin egen kommun, eller så hatar man föreningen? Vilket är det?

Jag hoppas verkligen det är det förstnämnda, för just nu, är Kiruna IF det allra bästa som finns för kommunen om man vill ge övriga Sverige en god bild av stan. LKAB går neråt och stadsflytten ger numera fler negativa än positiva klanger runt om. Skulle vi flytta stan eller? Det är den vanliga frågan, men när man som i mitt jobb, ringer runt hela Sverige, så är det EN ENDA sak folk känner igen, det slår till och med gruvan, och det är ishockeyn i Kiruna! Det är fantastiskt roligt, och det är närmast en oförlåtlig tabbe att inte ta vara på just det.

  Sista försöket till sändning, den gångna helgen gav verkligen ingen bra PR för kommunen, det var inga milda ord om Kiruna som uttrycktes där. Så jag uppmanar nu först och främst Kiruna Kommun att skärpa till sig, fixa linan, så det kan sändas högklassiga bilder från Lombia, då kan man bygga vidare därifrån. Och kanske rentav lägga in lite snygga reklamfilmer om stan i pauserna.

  Nu tror jag inte det händer i första taget, så i andra hand vill jag att vi alla tillsammans lägger ner en fem minuter på att skriva, ringa, maila Fritids och kulturnämnden i Kiruna, för jag antar att det är där det bromsas, så de löser det här!

Jag vill verkligen vara lika stolt över min hemstad som över mitt lag från Hemorten! Kom igen nu, allihopa lägger ner lite tid, så kanske det händer något!

Är det någon som har en bättre plan så skriv det gärna!

Christer S2016-01-12 11:52:00
Author

Fler artiklar om Kiruna IF