Lagbanner
Avslöjar: Aronsson lämnar - ersättare plockas in från finska andraligan

Avslöjar: Aronsson lämnar - ersättare plockas in från finska andraligan

Under eftermiddagen meddelade klubben att Emil Aronsson lämnar SSK. Nu kan SvenskaFans avslöja att Jacob Bjerselius ersätter. - Ingen kommentar till det, skriver Georgsson till SvenskaFans.

Emil Aronsson har tackat nej till en kontraktsförlängning efter att ha blivit erbjuden en lägre lön än tidigare. Därmed lämnar han klubben efter två säsonger.
En ersättare är redan klar. Man plockar in centern Jacob Bjerselius från finska andraligan. Han representerade den finska klubben IPK och stod för 31 poäng (6+25) på 52 matcher den gångna säsongen.

Han har spelat under Emil Georgsson i Västervik i tre säsonger. På 156 matcher i Västervik blev det 32 poäng. Nu blir det spel i Södertälje SK enligt flera, av varandra oberoende källor, till SvenskaFans.

Han beskrivs som en laglojal center som är nyttig i boxplay och han är tänkt för en roll lägre ner i hierarkin av totalt fem centrar. Huruvida kontraktet är skrivet över nio eller tolv månader framgår inte men bli inte förvånade ifall en presentation dröjer.

Adam Gunnarssonadamgun345@outlook.com@adamgunnarsson42022-04-27 18:16:14
Author

Fler artiklar om Södertälje

Gunnarsson: En styrka att ta poäng när allt inte klaffar