Lagbanner
Avslöjar: Backbjässen nära en fortsättning i Södertälje

Avslöjar: Backbjässen nära en fortsättning i Södertälje

Alexander Anderberg värvades till SSK från Västervik inför säsongen 2021/2022. Nu tyder mycket på att han blir kvar, enligt flera olika uppgifter till SvenskaFans. -Jag har inte förlängt mitt avtal, skriver Anderberg via SMS till sajten.

Alexander Anderberg hade SSK:s nya sportchef Emil Georgsson i Västervik som just sportchef men även som backtränare under säsongen 2020/2021.
Efter en stark individuell säsong och en framgångsrik säsong för Västervik som tog sig till semifinal, gick flyttlasset vidare till Södertälje.
 
Backen kom hit för att sikta högt men istället blev det en kamp om överlevnad och SSK undvek nedflyttning via play out. Anderberg var en av de spelare som fick mest istid genom säsongen och levererade 13 poäng (6+7) på 48 matcher i grundserien.
 
Anderbergs kontrakt med SSK går ut men mycket tyder på att det blir en fortsättning i klubben. Enligt flera olika uppgiftslämnare till SvenskaFans är Alexander Anderberg väldigt nära en fortsättning och mycket tyder på att han skrinnar ut på isen med ett “S” på bröstet även i höst.

Adam Gunnarssonadamgun345@outlook.com@adamgunnarsson42022-04-12 23:39:00
Author

Fler artiklar om Södertälje

Gunnarsson: En styrka att ta poäng när allt inte klaffar