Lagbanner
Uppgifter: Bryter med AIK - haft möte med SSK
Fotomontage: Janne Willman.

Uppgifter: Bryter med AIK - haft möte med SSK

Lucas Carlsson har närmare 400 matcher i SSK-dressen. Inför säsongen 2021/2022 skedde ett klubbyte och Carlsson kritade på ett tvåårskontrakt med AIK. Enligt uppgifter till SvenskaFans kommer Carlsson dock inte fullfölja det andra året på det kontraktet och han ska under onsdagen ha haft ett möte med Södertälje.


Lucas Carlsson var en av få som följde med Södertälje ner i HockeyEttan 2015/2016 och spelade nio raka säsonger i klubben. Efter säsongen 2020/2021 kände dock Carlsson att det bästa för hans karriär vore ett miljöombyte och sedan kritade han på ett tvåårskontrakt med AIK.

Säsongen som gick stod Lucas Carlsson för 20 poäng (6+14) i AIK-dressen på 47 matcher. Klubbskiftet blev inte som planerat och enligt uppgifter till SvenskaFans kommer inte den före detta trotjänaren i Södertälje fullfölja kontraktet med Stockholmsklubben.

Vad som händer härnäst för Carlsson är inte klart men enligt flera uppgifter till SvenskaFans har anfallaren haft ett möte med SSK i Scaniarinken under onsdagen, i syfte att lära känna varandra bättre och diskutera varandras framtidsplaner. En helt ny sportslig ledning skulle möjligen kunna tala för att forwarden skulle kunna tänka sig en återkomst i Sportklubben.

Adam Gunnarssonadamgun345@outlook.com@adamgunnarsson42022-05-25 12:39:00
Author

Fler artiklar om Södertälje

Gunnarsson: En styrka att ta poäng när allt inte klaffar