Lagbanner

Goals of the week (omgång 19)

VI har kommit till summering av omgångens snyggaste mål och har den här gången hämtat det vackraste från Lazios avgörande i mötet borta mot Udinese där Matias Vecino kvicktänkt skjuter hem tre blytunga poäng till Rom. Plats två och tre hämtas från Milanos båda lag där vi först synar Loftus Cheek svåra bredsida. Vidare och avslutningsvis, som så många gånger förr, visar Lautaro Martinez hur man gör mål likt en sann skytteligaledare och troligen likaså även vinnare.

#1 – Högst upp på pallen denna omgång är ett mål med fint flow och god timing och som även resulterade i segermålet i mötet mellan Udinese - Lazio. Anfallet börjar redan nere vid egen planhalva där långbollen skyfflas upp, för att sedan både hockeyassist och assist nickar sig till målskytt Matias Vecino som inte annat än lurar både back och målvakt i att med precision skjuta in ett lurigt lågt skott i bortre. Slutresultat 1-2.



#2 – Vi tar oss vidare till toscana och mötet mellan Empoli - Milan, där bortalaget visade sig vara numret för stort. Målet som stack ut är ett fint förarbete från Leäo som gör sin gubbe genom att nyttja sitt vapen "peta stick" och vidare servera Ruben Loftus Cheek som här visar kvalitet i att med bra rörelsemönster och omplacering få iväg bredsidan som genererade i matchens första mål. Matchen slutade 0-3.



#3 - Slutligen tar vi oss till Milano där Lautaro Martinez fortsätter sin magiska säsong genom att måla på nytt. Målet är inget spektakulärt mer än att visar att hans bolltouch är av yttersta klass och där han åter igen visar sig vara nyckeln för Inter denna säsong, Målet var det första i matchen där Inter slutligen stod som segrare i hemmamötet mot Hellas Verona. Slutresultat 2-1.

 

Calle SvenssonCALLE_SV2024-01-11 22:28:00
Author

Fler artiklar om La Curva

Goals of the week (omgång 5)
Goals of the week (omgång 4)