Lagbanner
Italienredaktioner söker skribenter

Italienredaktioner söker skribenter

Vi söker nya calciosupportrar som vill bevaka Serie A den kommande säsongen.

Ni har säkert inte missat det. SvenskaFans stora pris Guldskölden är färdiggallra bland alla nomineringar för att ta fram vilka som är landets populäraste mediaprofiler i sportsverige
Som ni säkert vet är det många av dessa profiler som har sin första skolning här på SvenskaFans, tack vare sin passion för sporten, skrivandet och viljan att synas.

Nu söker vi folk som följer fotbollen i belpaese - det vacka landet. Calcions förlovade hem.
Du får möjlighet att, tillsammans med likasinnade, sprida din bild av ditt favoritlag till en bred sportintresserad publik, förmedla i bilder, upplevelser, känslor, funderingar och åsikter utifrån dit egna supporterperspektiv, på dina villkor.

Nu vill vi inte sätta pressen på dig att du ska ha Noa Bachners formuleringskonst eller Thomas Wilbachers grinta och calciokunskap utan mer som en sporre för dig att alla början någonstans, det någonstans har ofta varit just hos oss på SvenskaFans.
Nu har du chansen. Som skribent har du chansen att utveckla ditt skrivande, knyta värdefulla kontakter, göra dig ett namn och skaffa dig massor av erfarenheter. Att skriva på SvenskaFans är en värdefull merit som ni kan se. 
Vi vill gärna att du ska kunna uttrycka dig väl i skrift men vi vill heller inte hindra personer som inte vill eller kan nå fram med orden utan kanske gör det mer med statistik såvar inte rädd för att försöka.
Ålderspridningen bland våra skribenter är stor, men för att skriva på SvenskaFans ser vi helst att du är minst 15 år gammal. Allt arbete sker ideellt.
Låter det som något för dig? Skicka i så fall en provtext på minst 2.500 tecken som berör ditt lag på ett eller annat sätt. Skicka provtexten och lite information om dig själv till johan.stistrup@svenskafans.com. 

Italiensidan söker specifikt skribenter till Atalanta, Torino, Sampdoria, Genoa, Fiorentina, Lecce, Sassuolo, Parma, Benevento, Crotone och Spezia men även landslaget och Serie A generellt.
Vi är dessutom alltid på jakt efter skribenter till klubbar i samtliga divisioner som idag saknar representation på sajten. Är du intresserad av att skriva för en befintlig lagredaktion är du välkommen att ta kontakt med dem direkt.

Och du... skulle det vara så att du känner att du inte har egenskaperna för att skriva men du sitter med passionen för den italienska fotbollen, fast på annat vis.
Kanske är du statistikbitare eller analytiker som sitter med saker du trodde ingen annan är intresserad av?
Har en fäbless för att samla på videoklipp, twitternotiser eller annat i sociala medier som du tror du själv bara tycker är bra?
Känslan är att det finns en kreativ anda på så många olika platser som behöver förlösning. Kanske är SvenskaFans det perfekta forumet för er.
Ta steget och testa. Vi är otroligt öppna för varje förslag som kommer och vi ser mer möjligheterna än besvären.

Är det något som är oklart eller något ni undrar över så tveka inte att höra av er på mail eller på Twitter (@Wintherbird eller @LaCurvaSF) 

Hoppas vi hörs!


 

Johan Stistrupjuws@live.se@wintherbird2020-08-27 14:00:00
Author

Fler artiklar om La Curva

Goals of the week (omgång 5)
Goals of the week (omgång 4)