Lagbanner
Veckans viktigaste: Dantes inferno väntar för Italien

Veckans viktigaste: Dantes inferno väntar för Italien

Pogbas depression, drama i Bilbao, Bundes-Hansi, Ahmedhodzic, Nordmakedonien.




Paul Pogba öppnade upp om att han haft depression under sin tid i Manchester United. De som sett honom spela är nog inte förvånade. Precis som Marcus Rashford just nu så har han ofta haft ett minspråk där man helt enkelt inte ser ut att må bra, trivas med sig själv. Ju fler spelare som öppnar upp såhär, desto mindre tabu blir det att prata om mental ohälsa.




Inför mötet mot Liverpool hedrade Nottingham de 97 fansen som miste sitt liv den 15 april 1989 när just dessa lag möttes.


De engelska bisittarna lämnar ofta en hel del att önska. Och ibland blir det helt tokigt. Som här:

Steve Cooper är en förbannat fin manager som verkligen har totalförvandlat Nottingham Forest den här säsongen.

Andros Townsend åkte på en skada som kan hålla honom borta länge.


Fina, FINA, Jermain Defoe tar farväl av sin fotbollskarriär.
Lördag 16.00 Ipswich Town - Plymouth Argyle
Det börjar dra ihop sig i divisionerna under Premier League. Sju omgångar återstår. Klassiska Ipswich jagar playoff och ställs mot Plymouth som i sin tur jagar direktplats till The Championsip.


Uniteds tio främsta anfallare


Jermain Defoe får denna yta helt själv idag.
- Henrik Örtenvik




"Vi ska till Qatar för att vinna VM. Det är vår plan A - en plan B kan ni (journalister) roar er med"
Roberto Mancini inför Italien-Nordmakedonien angående Devisen "ta en match i taget..."


Dante har satt sin prägel på löpen.
All´Inferno- dvs Till Helvetet" drar Corriere dello Sport fram:


medan Gazzetta dello Sport kör "Fuori dal Mondo" 
Många betydelse men lättast är väl bara säga "det finns bara inte" på svenska.



Nordmakedoniens "smash-´n´-grab"

Aleksandar Trajkovski gör mål på sin gamla hemmaarena:
Italiensk kommentator.


Dåså, då var det såklart uppe på bordet.
Vem ska ersätta Roberto Mancini.
"Ingen" enligt fotbollsförbundets president Gabriele Gravina.
"Vi har full förtroende för Roberto Mancini i vill att han ska fortsätta om han vill själv" 
replikerade han direkt på förlusten mot Nordmakedonien.
Experterna är såklart oeniga om det hela och de flesta försöker nu bara smälta fiaskot mot Nordmakedonien.

"Inte hans fel att Italien har den svagaste uppsättningen anfallare på årtionden" säger en.
"EM-guldet 2020 var ett undantag på problemet italiensk fotboll har haft sen 2010" svara t.ex. Arrigo Sacchi

Självklart kommer också kritiken upp att inte ligan kunde skjuta upp den senaste omgången så Mancini kunde ladda upp ordentligt inför matchen.
Italien har sitt självskadebeteende i det här. 
Som Ivan Zazzaroni sa i CdS " Hur kunde ens Nordmakedonien vara här? De hade ju absolut ingenting att komma med, det här är större fiasko än 2017"
Tyvärr säger det väl så mycket mer om Italien än om motståndarna.

Vi visste Italien hade problem på ligafronten - nu har vi fått papper på att det även gäller landslaget.
Roberto Mancini får slicka sina sår och se vad han ska göra i framtiden


Gör det enkelt. Ett ord med tre bokstäver och förmedla känslan i varje bokstav.





Fast missen till VM började ju redan här: Straffmissen mot Schweiz på tilläggstid blev kostsam.


Italien vs....


"Italien spyr" - Förlusten mot Makedonien som bara inte fick hända.


Italien har mött Nordmakedonien tre gånger. De har aldrig vunnit en match mot dem.

- Johan Stistrup



Det nalkas landslagsuppehåll och som vanligt drar Luis Enriques trupputtagning till sig uppmärksamhet. Till att börja med så kanske denna samling var början på slutet för en era på målvaktssidan – David de Gea har varit med i varje landslagstrupp sedan förra VM och given i över 8 år, men nu saknas han helt i truppen och ersätts av Brentfords David Raya. Anledningen som Enrique angivit är att De Geas ”spelstil” inte passar just nu – Unai Simon har varit Luis Enriques givna etta sen han tog över förbundskaptensrollen, men lika given har De Gea varit därbakom. Återstår att se om det är ett test med Raya en samling eller om det är ett mer långsiktigt farväl till La Roja för De Gea.

Luis Enrique har ju även gjort sig känd för att rotera rejält i sina trupper och satsa mycket på formstarka spelare inte va rädd för att peta formsvaga spelare eller om det är nån specifik egenskap han söker för just den samlingen, gamla meriter håller inte här. Sedan Enrique tog över hösten 2018 så har hela 74 spelare passerat revy och varit med i någon trupp – Man City mittfältaren Rodri är den enda spelaren som varit med i Enriques samtliga 17 samlingar, tätt därbakom på 16 samlingar fanns De Gea och Busquets som båda saknas den här gången.
En av omgångens mest intensiva matcher inledde helgen nere i Spanien när Athletic Club tog emot Getafe hemma på San Mames. Vi fick inte bara se två röda kort och ett tidigt ledningsmål för bortalaget utan vi fick framförallt se Getafe-målvakten David Soria storspela i kassen och rädda med sig en poäng hem till Madrids förorter och stå för en av säsongens mest imponerande målvaktsframträdande. Samtidigt som Marcelino och de offensiva pjäser i Athletic måste riva sitt hår att man enbart lyckades göra ett mål denna kväll och inte fick med sig tre poäng i en match man dominerade stort och skapade mängder med målchanser.
Deportivo Alaves möte med Granada var på förhand kanske inte det sexigaste möte den här La Liga-omgången i Spanien, men den som rattade in lördagens tidiga eftermiddagsmatch blev nog inte besviken, åtminstone inte på den andra halvleken. En sprakande andra akt med hela fem mål totalt sett när krutröken lagt sig, där Granada inledde med 0-1 i den 50:e minuten, Alaves vände på steken med två snabb mål mellan minut 53 och minut 57. Innan Granada vände tillbaka och vann till sist med 3-2 – re-montadans re-montada!

Omgångens mål lägger jag gärna på Granada-försvararen Sergio Escudero som inte gör så ofta kanske, men det här målet som betydde 0-1 på volley efter en hörna går inte av för hackor.
Si se puede! Ekade på El Nuevo Mirandilla när Cadiz fixade en seger på övertid hemma mot Villarreal och för första gången på väldigt länge klättrade över nedflyttningsstrecket i den heta bottenstriden. Efter att inte ha vunnit på hemmaplan på över ett år har man nu två raka segrar hemma i Andalusien och läget som såg hopplöst ut – ser plötsligt betydligt ljusare ut för Cadiz att fixa nytt kontrakt i La Liga.
Ett av de mer märkliga VAR-domsluten fick vi se i ett annars sömnigt derby mellan Elche och Valencia - när Hugo Guillamon tryckte in bollen efter Maxi Gomez framspelning var det få som förstod varför man skulle VAR-checka det närmare. Målet dömdes bort då Folquier uppgavs var offside - problemet? Han var dels inte alls inblandad i målet och dessutom när man ser bilderna - är det ytterst svårt förstå han är offside ens. Situationer likt denna förstör ju all möjlig trovärdighet och förståelse för VAR - clear and obvious känns ganska långt borta här. Snarare totalt felaktigt.
Det här är ingen rolig läsning för Levante-fansen – men likväl helt sant.
Laget har haft fler varianter på sin matchtröja, än vad man har segrar.
Och frågan är om den tunga förlusten borta mot Osasuna i helgen var litegrann spiken i kistan för Valencialaget som legat fastgjutna längst ner i botten av tabellen i stort sett hela säsongen – man står på tre segrar och blott 19 poäng och gapet uppåt blir allt större och få saker i spelet tyder på något större trendbrott och med relativt tufft spelschema under våren tror jag att Levante får börja om i Segundan nästa säsong.
Atletico Madrid har verkligen hittat formen och fått igång maskineriet efter nyår. I helgen kom lagets femte raka seger i La Liga och man befäster sin plats topp fyra. Det här var dessutom Diego Simeones 200 hållna nolla som Atleti tränare – något han uppnått på enbart 393 matcher. Dvs mer än 50% av Atletis matcher under Simeone har man hållt nollan – en otrolig bedrift.

Det var även skilda världar på Vallecas – för Atleti befäste det en skarp formkurva uppåt – medans för hemmalaget befäste det en lika tung formdipp med enbart två poäng ihopsamlat under 2022.
Många som går ut med fördömande och muntligt försöker stötta Ukraina i deras kamp mot Rysslands invasion och den flyktingkatastrof det skapat. En som tar det steget längre och verkligen gör slag i saken är Osasunas Ruben Garcia som samlat in pengar för att köpa mat och förnödenheter och som reser själv till Polen denna veckan under landslagsuppehållet med materialet för att hjälpa Ukrainska flyktingar och även eventuellt ta med sig Ukrainska flyktingar på vägen tillbaka i de tomma skåpbilarna.
Ett initiativ väl värt att lyfta och applådera – hatten av för Ruben Garcia.
Det här med att spelare ska be om ursäkt personligt efter svaga lagmässiga insatser eller missade målchanser till exempel på sina egna sociala kanaler är något som ökat de senaste åren – här med David Alaba som exempel efter Real Madrids fiasko mot FC Barcelona. Men jag ställer mig frågande till detta fenomen – utan att prata om Alaba specifikt så känns det alltmer som ett pr-trick och allt mindre genuint, samtidigt som känslan är att det gått fullständigt inflation i det här. Jag slipper det gärna åtminstone i framtiden.
Det är möjligt med ett Madrid-derby i Champions League-semifinalerna – det var den stora spanska rubriken när kvartsfinalerna lottades i veckan. Men för det ska bli verklighet så måste först Atletico brotta ner Pep Guardiolas Manchester City över två matcher (vilket även blir ett väldigt intressant tränarmöte mellan Pep och Simeone) och Carlo Ancelotti måste hitta ett sätt att bryta ner sitt förra lag Chelsea över två matcher. Det tredje spanska laget kvar i turneringen, Villarreal, ställs mot FC Bayern Munchen i sin kvartsfinal och möter segraren mellan Benfica-Liverpool i en eventuell semifinal. En helspansk final är alltså också fortsatt möjlig framåt våren.
Gareth Bale saknades i Real Madrids match mot FC Barcelona precis som han gjort stora delar av säsongen på grund av skador. Men han togs ändå ut till Wales landslagstrupp och tränade som det såg ut ganska så oberörd redan någon dag senare. Vilket inte direkt tagits emot med glada miner i Spanien eller Madrid – Marca gick kanske längst och kallade Bale för såväl parasit som blodsugare – något som Bale själv bara skakade av sig.
Han gör det inte alltid lätt för sig själv den gode Bale.
Vigos lagkapten Hugo Mallo skadade knäet och förväntas va borta 2-3 månader.

Lika illa ser det ut att vara för Real Sociedads lagkapten och stjärna Mikel Oyarazabal som skadat knäet och missar minst resten av den här säsongen och dessutom riskerar att missa även Spaniens VM-slutspel i Qatar senare iår.

Animo Hugo y Mikel!

Det är såklart svårt för att inte säga omöjligt att bortse ifrån El Clasico här – såväl på förhand och inte minst i efterhand med resultatet som blev. Det var serieledande Real Madrid mot ett pånyttfött FC Barcelona, men det var också ett hemmalag som i sista stund fick klara sig utan sin målskytt och stora härförare de senaste säsongerna Karim Benzema och det blev ett El Clasico av sällan skådat där FC Barcelona fullständigt körde över Real Madrid på Santiago Bernabeu. Slutresultatet stannade vid 0-4 men frågan är om hemmalaget nästan inte ska va mest nöjda med detta då det hade kunnat sluta betydligt värre och med större siffror om Barcelona hållt uppe fokus och effektiviteten i sina avslutslägen.

Barcelonas januari-injektioner i form av Ferran Torres (1 mål 1 assist) och Aubameyang (2 mål 1 assist) framförallt och en spelsugen Dembele (2 assist) firade stora triumfer och kanske, kanske det finns hopp om en tajt ligatitelstrid under våren trots allt?

Men även med resultatet i El Clasico – så ska vi komma ihåg att Real Madrid fortsatt är 12 poäng före FC Barcelona i tabellen.

Om inte en El Clasico förlust på Madrid-mark vore nog – så åkte även Real Madrids damer på en förlust i Champions League-slutspelet mot FC Barcelona. Las Blancas tog ledningen med 1-0 men Blaugrana vände och vann till sist El Clasicot med 3-1. En tung vecka för Real Madrid och motsatta förhållande i Katalonien.

Denna veckas artikeltips hittar vi hos våra vänner på La Liga Lowdown – ett intressant porträtt om Juan Lopeteguis uppgång, fall och revansch de senaste åren.

Veckans artikeltips


Från ett svenskt perspektiv på La Liga var nyheten om att Spotify går in som FC Barcelonas huvudsponsor från och med nästa säsong – en stor nyhetsbomb. Utöver att den kända Spotify-loggan kommer att synas på matchkläderna kommer även Nou Camp att döpas om till Spotify Camp Nou, vilket känns aningen märkligt, än mer då Barca i många år inte hade sponsring ens på tröjan och än mindre tillät något köpa stadionnamnet.

Enligt ESPN betalar Spotify närmare 3 miljarder kronor, i ett avtal som sträcker sig över tre år och Spotify ersätter Japanska Rakuten.
Money talks och det är givet att Spotifys pengar kommer vara en viktig del i att beta ner Barcelonas miljardskulder som sägs vara över 14 miljarder kronor. - Niklas Hermansson



Är kampen om Bundesligatiteln inte avgjord nu? FC Bayern imponerar och slår Union Berlin hemma med 4 – 0 medan BVB har stora problem med 1. FC Köln och får nöja sig med oavgjort.
En dröm vore ju annars att det fortfarande står något på spel när lagen möts på Allianz Arena när vi hunnit fram till den 31:a omgången.

Eintracht Frankfurts målvakt Kevin Trapp var bäst på plan och såg till att Eintracht spelade 0 – 0 mot RB Leipzig inför 43.058 på Red Bull Arena.
Alla målen från den 27:e omgången i Bundesliga.
SC Freiburg jagar en plats i Europa. Då är 0 – 0 borta mot Greuther Fürth definitivt två missade poäng – särskilt som Roland Sallai träffade stolpen i första halvlek och Janik Haberer lyfte en boll i ribban i andra.  
 
Würzburger Kickers, just nu kämpandes i botten på 3. Liga, har ett klubbvapen som starkt påminner om FK Pirmasens, för närvarande nästjumbo i Regionalliga Südwest.
Würzburger Kickers grundades fyra år senare än FK Pirmasens. Man måste ha sneglat mot Pirmasens när man skulle utforma sitt klubbvapen.


Fotboll med fans är livet när det är stort, vackert, självklart! Fotboll utan fans är en väldigt kastrerad upplevelse.
Här gör Tiago Tomas 3 – 2 för sitt VfB Stuttgart mot FC Augsburg. Tre tunga poäng till VfB inför 55.785 åskådare på Mercedes-Benz-Arena.
Matchen mellan VfL Bochum och Borussia Mönchengladbach avbröts och spelades inte klart sedan assisterande domare Christian Gittelmann fått en plastmugg full med öl kastad i huvudet.
Det är så jävla trist när sånt här händer. 25.000 åskådare tillbaka på Ruhrstadion, tät, härlig kvällsmatch i bottenstriden och så får vi matchen förstörd av en efterbliven idiot.
”DDR-Rekordmeister ist nicht zu stoppen”
Nej, det verkar inte bättre. Gamla djupröda BFC Dynamo, även känt som Dynamo Berlin, får ett allt fastare grepp om förstaplatsen i Regionalliga Nordost.
Medan konkurrenterna i toppen tappar poäng till höger och vänster håller Dynamo stadigt kurs på 3. Liga.
Med 311 vunna matcher har Manuel Neuer flest segrar i Bundesliga av alla människor på jorden. Stort.
Här är den, Bundes-Hansis första trupp för året!
1. FC Köln gjorde en bra match mot Borussia Dortmund när 50.000 var tillbaka på Rhein-Energie-Stadion. Sebastian Andersson kvitterade för FC.
Tändning! Ett fullsatt Rhein-Energie-Stadion jublar över 1. FC Kölns mittfältare Jan Thielemann  som glidtacklar undan bollen på väg mot Erling Haaland.
Türkgücü hoppar av 3. Liga
Konkurshotade Türkgücü München meddelade i torsdags att man inte har finansiella möjligheter att spela färdigt säsongen i 3. Liga. Türkgücü har en tid sökt med ljus och lykta efter någon som är villig att investera i klubben men ger nu upp.
I enlighet med DFB:s stadgar innebär det faktum att Türkgücü inte spelar färdig säsongen att alla klubbens resultat stryks.
Det får konsekvenser för tabellen: alla poäng som tagits mot Türkgücü försvinner. Särskilt drabbat är toppjagande 1. FC Saarbücken som vunnit både mötena mot Türkgücü och följaktligen blir av med 6 poäng.
Här ser ni hur den nya tabellen ser ut, alltså efter att Türkgücüs resultat annullerats.

Felix Magaths comeback i Bundesliga blev lyckad trots att han inte var fysiskt närvarande. Magath satt hemma med covid och Herthas assisterande tränare Mark Fotheringham ledde laget.
Hertha gick sedan ut på Olympiastadion och tog en imponerande 3 – 0-seger över Hoffenheim.
Ja vem gör Greuther Fürth sällskap ner i 2. Bundesliga? Stuttgart och Hertha ligger illa till men vann båda senast. Krisläge i Bielefeld där man efter 4 raka förluster ramlat ner på en nedflyttningsplats.
HSV har ny huvudsponsor!
Från och med nästa säsong och fram till 2025 kommer försäkringsbolaget HanseMerkur vara huvudsponsor hos HSV. HanseMerkur tar över efter Orthomol som har betalat runt 1 miljon € per säsong. HanseMerkur uppges betala 3 miljoner € - oavsett om HSV spelar i Bundesliga eller 2. Liga.
Tyskland mot Holland. Här kanske det mest laddade mötet någonsin: Åttondelsfinalen i  VM 1990. Frank Rijkaard – den jäveln! – spottar på Rudi Völler! En tillbakablick.


Bundesliga pausar, 2. Bundesliga pausar och 3. Liga pausar också den här helgen. Dock kan vi se fram emot två landskamper med Hansi Flicks nya landslag.
Med Flick vid sidlinjen har spelglädjen återvänt och de senaste landskamperna har givit oss tron på tyska landslaget tillbaka.
Mot Israel blir det väl i första hand intressant at se vilka spelare som får chansen och hur de klarar uppgiften.
Matchen i Amsterdam på tisdag känns mer kittlande. Oranje mot Tyskland innebär alltid en ordentlig prestigeduell. Inte England Italien eller Frankrike, nej för Tyskland är Holland matchen man bara inte får förlora.
Jag vet att det är mer korrekt att säga Nederländerna men i fotbollssammanhang känns det rättare – fast det egentligen är fel – att säga Holland.

lördag 20:45, PreZero-Arena i Sinsheim
Tyskland – Israel


tisdag 20:45, Johan Cruijff ArenA i Amsterdam
Holland - Tyskland



Tredje raka segern för FC Hansa Rostock!


*** 46 gånger har Tyskland och Holland spelat mot varandra. 18 gånger har Tyskland vunnit, 13 gånger har Holland stått som segrare.

*** Senast Tyskland och Holland möttes var i EM-kvalet 2019. Då vann Holland med 4 – 2 på Volksparkstadion i Hamburg. Tyska målskyttar: Serge Gnabry och Toni Kroos.

*** I Hansi Flicks trupp till landskamperna mot Israel och Holland finns en nykomling: Anton Stach, 23 år, mittfältare från 1. FSV Mainz 05.

*** När Tyskland möter Isreal på lördag kväll blir det den tredje landskampen i Sinsheim. Här har Tyskland tidigare mött Uruguay 2011 (vinst 2 - 1) och Peru 2018 (seger 2 – 1).


- Karl Fagrenius



När skiten träffar fläkten…
Bordeaux, mitt lag, är på väg rakt ner i Ligue 2 – om klubben inte tar kål på sig själv först.

I helgen small det ordentligt. Förlusten 0-2 trots elva mot nio spelare i en halvlek har vi nästan glömt.

För när Anel Ahmedhodzic skällde lite i förbigående på kritiserade målvakten Benoït Costil så började dominobrickorna ramla. Costil blev förbannad och visade ett långt pekfinger mot den förre MFF-mittbacken. Supportergruppen Ultramarines stod just bakom målet och inledde ramsor och burop mot… sin egen målvakt för att försvara Anel.

I halvtid sprang Costil fram och hamnade i verbalt bråk som gränsade till handgemäng med supportergruppens ledare. Han gestikulerade och menade att Ultramarines var köpta… av allt att döma av klubbens ägare som då skulle uppmuntra protesterna? Who knows.

I andra halvlek brann det till ordentligt. Ultramarines släppte då (!) informationen som man suttit på i snart ett halvår: Costil och Koscielny (fortfarande avlönad av klubben) har anmälts för rasism av två anställda i klubben. ”Costil är rasist” ekade på arenan.

Costil tänker anmäla Ultramarines för förtal och vill egentligen bryta sitt kontrakt direkt – men går det? President och lagkamrater har till slut ställt upp bakom målvakten. Men i båda fallen tog det väldigt lång tid innan vi såg en reaktion.

Fortsättning följer och det lär inte bli en solskenshistoria.
Rennes går på vatten
Vi pratar säkert för lite om Stade Rennais – Ligue 1:s formstarkaste lag för tillfället.

Trots PSG i ensamt majestät som ligaledare, trots Monacos Ben Yedder som skytteligaledare: det är Rennes som har ligans bästa anfall med 63 mål på 29 omgångar.

Nu har man även knipit tredjeplatsen efter den femte raka segern i helgen (6-1 mot Metz). ”Mini-Lyon” (man har OL:s tidigare sportchef och tidigare tränare i klubben) gör det mesta rätt.

Här är Martin Terrier – tvåmålsskytt – även han med ett förflutet i Lyon.
Det blev en halvseg match med tveksamma domslut när Marseille besegrade Nice, 2-1.

Supportarna på Stade Vélodrome var behållningen!
”Det är en katastrof. Det är svårt att smälta. Det var vår sämsta match i år.”
PSG:s lagkapten Marquinhos efter stjärnsmällen i Monaco.


PSG förnedrat i Monaco
Herregud vilken utskåpning. Ett genomskinligt och apatiskt PSG hade verkligen ingenting att sätta emot mot Monaco i helgen. Utslagna i alla cuper och i princip redan klara ligamästare. Paris har checkat ut. För gott den här säsongen?

I stället njuter vi av Ligue 1:s skytteligaledare Wissam Ben Yedder som lattjade in det första målet så här. Vänta på reprisen! Det hela slutade sedan 3-0.

En jobbig vecka för Donnarumma:
I veckan fyllde Christophe Dugarry, världsmästare m.m., 50 år. Ett tillfälle gott som något att minnas när Bordeaux slog Milan med 3-0, 1996.

Dugarrys 2-0-mål vore en omöjlighet med dagens regelbok: Zidane "vallar" bollen på domarens rygg för en perfekt målpassning till Christophe!
Mbappé bojkottar sponsorer
En mindre diplomatisk kris utbröt på Clairfontaine, Frankrikes träningsanläggning, när Kylian Mbappé i tisdags vägrade att lämna rummet för att gå på sponsorträff med tillhörande lagfotografering.

Det handlade inte (bara) om att han inte vill synas med varumärken Kylian själv inte har kontrakt med. Mbappé har under en längre tid kritiserat hur förbundet använder de pengar man får via sina huvudsponsorer. Det inkluderar den ersättning spelarna som spelarna får (och oftast skänker vidare) vid varje match. Alldeles för lite går till de amatörklubbar som verkligen behöver resurser var budskapet.


Frankrike - Elfenbenskusten, 21:15 fredag 25 mars, C More
Franska träningslandskamper under våren blir inte alltid fotbollsfester. Men med en hel del nya spelare (Nkunku, Saliba, Clauss) och ett fullsatt Stade Vélodrome i Marseille kan fredagens match ändå bli en trevlig historia.


Cirkus Bordeaux rullar mot Ligue 2


- Montpellier är första lag att med nio spelare vinna i Ligue 1 utan att släppa in mål (2-0 i Bordeaux).
- Saint-Etienne har plockat åtta poäng efter att ha legat under sedan årsskiftet. Flest i ligan.
- Christopher Nkunku kan få debutera i landslaget efter att ha varit inblandad i 24 mål på 26 matcher med Leipzig.

- John Cederblad

SvenskaFans.com2022-03-25 10:15:00

Fler artiklar om La Curva

Goals of the week (omgång 5)
Goals of the week (omgång 4)