Lagbanner

5 snabba Napoli - Milan

Ingen har missat kvartsfinalen mellan ligamästarna och kommande ligamästare i CL.

Topp 4 , Milan har tyvärr inte säkrat upp topp 4 i Serie A men efter kvällen är Milan topp 4 i Europa. Otroligt imponerade, vem kunde tro det när vi började resan. Milans resa senaste åren är otroligt bra och alla runt Milan ska ha en enormt eloge för jobbet och målsättningen. I semifinalen väntar med stor sannolikhet kusinerna Inter vågar jag påstå.

Ekonomin, alla vet att dom stora pengarna är i CL. Milan får ytterligare ca en kvarts miljard kronor för att nå semifinal sett till avancemangspengar, publikintäcker och TV pengar. Enormt avgörande och ger förhoppningsvis ett svängrum att kunna köpa spelare från ytterligare ett högre hyllplan. På tal om semifinalen som förmodligen blir ett derby, är det denna matchen vi slår nytt rekord och spränger 10m euro vallen i intäcker. 

VAR, något jag försvarat i så många år som idag är icke fungerande. Verkade inte ens fungerat i första matchen och nu när det väl fungerar missar VAR rummet en klar straff för Napoli och att Giroud straff ska gå om sett till regelverket. Eller tummar vi på regelverket ? Det behöver justeras.

Muren, vårt defensiva jobb är otroligt imponerade. Hela laget jobbar med en tydlighet och Milan fick tyvärr släppa in ett mål i slutspelet i sista minuten av matchen. Givetvis Osimhen som gör målet mot SuperMike. Oavsett så ska det mycket till för att göra mål på Milan i årets CL. 

Leao, vilken spelare. En avgörande spelare, givetvis vill Milan förlänga med honom och nu med pengarna från CL. Bara betala honom

Diskutera gärna matchen HÄR men håll er till regelverket

Spelarbetyg från matchen HÄR

Mikael Kristersson@pc_rossoneri2023-04-18 23:04:00
Author

Fler artiklar om Milan