Spelarbetyg från Milan - Napoli

CL kvartsfinal mellan förra säsongens ligamästare och kommande ligamästare, förra mötet i ligan slutade i att Milan krossade Napoli. Kvällens match slutade 1-0 till hemmalaget. Matchen var mer händelserik än vad resultatet visar men Milan har inga avstängningar inför bortamatchen. Betygen är från 0.5-5.0 varav 2.5 är godkänt.

Mike- 3- Alltid stabil, äger sitt straffområde och bortsett från 2 bra chanser efter 80min var jag aldrig orolig.

Calabria - 4- Kaptenen hade en uppgift, ta bort deras bästa spelare. i 82 min blev Khivicha utbytt. Helt utraderad av Calabria.

Kjaer - 3.5- Stabil och styr försvaret, hans nick fick ribban att darra ända till andra halvlek. Mål där och ett bättre betyg.

Tomi - 2.5 - Spelar upp sig i andra halvlek, Kjaer styr honom men hans första 20min var inte bra.

Theo - 3 - Gör jobbet defensivt, Lozano åkte på en axel mot axel annars var det osvettigt och han fick Andre-Frank att onödigt ta sitt andra.

Rade - 3 - Räddar Milan efter sitt eget misstag efter 1 min, spärrar bort så Kjaer får sitt nickläge. Pioli vet vad han får och får det

Tonali - 4 - Ännu en gång gör han en monstermatch på mitten

Bennacer - 4 - Väldigt bra mål, tar bort Lobotka igen i sin nya roll som AMC.

Diaz - 3.5 - Ligger bakom första målet när han vänder bort 2 spelare på mitten och skapar en ocean till sig själv. Blev MotM av Uefa

Leao - 3.5 - Kunde gjort ett drömmål, 2dm ifrån stolpen och är ett hot som Napoli märkligt nog sällan hade dubbelpunkt på.

Giroud - 2.5 - Tuff match, fick inget att jobba med och försöker jobba in sig i spelet.

Rade - 2.5 - Springer i tomytor men får inget att jobba med men pressar Napoli med sina löpningar.

Sälen - 2.5 - Kunde gjort ett nytt drömmål men övermod och tog en spelare för mycket, annars mest löjliga filmningar.

Pioli - 3 - Såg tagen ut på sängen första 30min där Napoli var klart bättre men justerar under matchen och gillar att han vågat annan struktur på mittfältet och den triangeln. Något vi i Podcast Rossoneri velat länge.

Vilka betyg ger ni, diskutera gärna på forumet. Betygen är subjektiva och i kombination med algoritmer från Fotmob.com