Lagbanner
0-0 i Bologna

0-0 i Bologna

Det blev ytterligare ett poängtapp för Napoli i Serie A, nu i tuffa bortamatchen mot Bologna.

Att ta en poäng i Bologna är ett godkänt resultat, speciellt nu då Bologna ser bra ut under tränare Motta. Det är verkligen ingen "städa av" match utan ett kryss är definitivt bra. Men för Napoli är det ytterligare poängtapp som svider efter redan ha droppat i flera matcher. Nu är laget sju poäng efter Inter och det börjar bli ett avstånd.

Dock är det så att detta kan vara den naturliga reaktionen på ett första ligaguld på 33 år och i kombination med ny tränare och Garcia framförallt blir det en del hack. Förhoppningsvis är det bara nu i inledningen och då finns tid att reparera, håll inne med paniken än...

Tyvärr ser det ändå så tråkigt ut och famlande med Garcia som inte ser ut att ha nycklar vare sig framåt eller bakåt. Än så länge, det kanske som sagt blir bättre. Laget och truppen är klart bättre än det här så jag har tron att vi längre fram är mer nöjda med de inblandade parterna.

Igår gjorde Napoli en ok match, skapar en del möjligheter och får superläget i straffen som Osimhen skjuter utanför (fokus?). 0-1 där och vi hade kunnat räkna hem en trea och lite mer lugn och ro. Äntligen fick vi se Natan i backlinjen och den startdebuten var helt ok. Känslan inför var att han och norrmannen var en osäker duo, men så blev det inte.

Hade Napoli satt chanserna eller straffen hade tre poäng varit hyfsat säkra, nu blev det istället 0-0 och fortsatta rubriker av negativ karaktär. Positivt för Garcia är att det väntar ny match på onsdag och Udinese, där finns chans till tre poäng.

Fredrik Kreüger2023-09-25 05:37:37
Author

Fler artiklar om Napoli