Lagbanner

Åttondel i Coppa Italia

Napoli tar emot Perugia hemma och det borde vara läge för en vinst.

Idag klockan 15(?) avgörs åttondelsfinalen av Coppa Italia mellan Napoli och Perugia. Detta några dagar efter den sorgliga förlusten i Rom i Serie A, en match där man med normalt flyt hade fått med sig en poäng. Det fanns små tendenser till förbättring i form av aggresivitet och energi även om det inte handlade om någon stor skillnad mot tidigare.

Ett möte med Perugia bryter av ligalunken och en kan hoppas att Napolispelarna utnyttjar det och kan göra åttondelsfinalen till en fest mot åttan i Serie B. Eller kommer matchen att störa när Gattuso och laget försöker fokusera på att komma på rätt köl i ligaspelet? Samtidigt borde de spelare som får chansen nu vara hungriga och sugna. Elmas, Lozano, Luperto mfl. Det spekuleras i om nye Demme från Leipzig kommer att ges tid i någon form i eftermiddag. Det vore givetvis ett läge att göra avtryck.

Perugia ligger som sagt på åttonde plats i Serie B. I cupen har de slagit ut Triestina, Brescia och Sassuolo så två lag från högsta serien har besegrats, det är en varning. En annan varning får ges för skytteligaledraren i Serie B - Iemmello! Han har gort 15 mål efter 19 omgångar och lär vilja fortsätta stärka sina aktier med skalper.

Truppen:
Meret, Ospina, Karnezis, Di Lorenzo, Hysaj, Luperto, Manolas, Mario Rui, Tonelli, Allan, Demme, Elmas, Gaetano, Fabian Ruiz, Zielinski, Callejon, Insigne, Llorente, Lozano, Milik, Younes

Avspark kl. 15 Stadio San Paolo

Fredrik Kreüger2020-01-14 05:10:04
Author

Fler artiklar om Napoli