Lagbanner

Bortamatch i Udine

Napoli reser mot nordost och möte mot Udinese.

Det blev fina 2-2 borta mot Leicester i Europa league och äntligen kom Osimhen igång med målskyttet. Det blev en fördröjning pga avstängningen mot Genoa men som han levererade borta i England i torsdags. Nu är nollan spräckt för säsongen och förhoppningsvis rullar det på även i Serie A.

Nu väntar ytterligare en bortamatch då Napoli reser till Udine. De vitsvarta Udinese har inlett säsongen bra och trots tappet av De Paul fått (åtminstone så här i början) ihop laget och plockat sju poäng på tre matcher. Förutom krysset mot Juve har laget besegrat Venezia och Spezia, två motståndare man behöver vinna mot och hålla sig framför, något som inte alltid är så enkelt. 

I Napoli är Meret tillbaka i truppen men med största sannolikhet fortsätter Ospina vakta målet ett tag till. Det är täta matcher nu med veckomgång, Samp kommer till Stadio Maradona på torsdag, det lär bli en del rotationer under veckan. Ikväll mot Udinese lär Manolas, Mario Rui och Politano ta tillbaka sina startplatser, i övrigt tror inte jag på några förändringar från mötet med Leicester.                               
Andra glädjande nyheter är att Demme nu är åter i träning efter sin skada och rehabilitering.

Truppen: Ospina, Meret, Marfella, Di Lorenzo, Juan Jesus, Koulibaly, Malcuit, Manolas, Mario Rui, Rrahmani, Zanoli, Anguissa, Elmas, Fabian Ruiz, Zielinski, Insigne, Lozano, Osimhen, Ounas, Petagna, Politano.

Avspark måndag kl 20.45

Fredrik Kreüger2021-09-20 05:27:02
Author

Fler artiklar om Napoli