CL-kvart: Minirapport och lottning

Napoli tog tag i andra matchen mot Frankfurt på hemmaplan och, trots bristande uppförande från vissa kretsar, spädde på den redan säkra ledning som vi fick med oss från Tyskland. Det var en lång första halvlek som inte hade jättemycket att hurra för, Frankfurt försvarade sig effektivt och lät inte Napoli spela igenom riktigt hela vägen. Det skulle bli precis i allra sista sekund av första halvlek som Super-Osi fortsatte sin makalösa form med kvällens första mål. I andra halvlek tog så Napoli åter taktpinnen lite raskare. Det skulle knappt få gå 10 minuter innan Osi återigen var med i målprotokollet och efter knappa 10 till var Zielinski nedriven i boxen och tog själv hand om efterföljande straff. 3-0 från minut 64 stod sig matchen ut.

Så var sedan nästa lottning igång för kvartsfinalerna. Napoli kunde få möta mången storlag men det blev istället ett italienskt "derby" mot Milan, som för övrigt kommer att få bli våra motståndare 2 april, 12 april och 18 april. Däremellan har vi också matcher mot  Verona och Lecce. Näst på tur står dock Torino på söndag.
Milan blir inte något omöjligt men jag är i nuläget osäker på om jag vill att vi gasar på i CL eller fortsätter fokusera på ligan så länge den matematiskt inte är avgjord. Skulle vi dock gå händelserna i förväg så möter vinnaren i vår duell vinnaren av Inter mot Benfica, vilket också är fullt överkomligt. På andra sidan slutspelssidan återfinns några andra, kanske lite mindre kända, lag som Real Madrid, Chelsea, Man City och Bayern. Nåväl, vi får se var säsongen slutar men njut av dagen så länge den duger!