Lagbanner

Inför Napoli-Fiorentina

Napoli tar emot Fiorentina hemma på San Paolo.

Alla minns den galna premiärmatchen av årets säsong då Napoli vann med 4-3 borta mot Fiorentina. Då kunde vi se att försvaret läckte, men inte trodde en på att säsongen skulle utveckla sig som den har gjort. Det var en bra start och tre poäng liksom...

Nu vänder serien och Viola kommer på besök i södern. Laget har haft det svårt under säsongen och har precis som de våra bytt tränare och även störts av skador på bra spelare.Det ser ut att bli en mittenplacering på nedre halvan denna säsong för deras del. Även för Napoli finns risk att det blir en mittenplacering om laget inte börja ta trepoängare i mängd nu. Mot Inter och Lazio har det faktiskt funnits små tecken på en bättre inställning och lite mer fart. Dock har laget mest rullat runt snarare än att skapa mängder med målchanser. 

Mertens, Koulibaly och Maksimovic står fortfarande på skadelistan och saknas till kvällens match. Det spekuleras i om Demme får starta på Fabians bekostnad och Lobotka ges tid för inhopp, två nya som förhoppningsvis ger någon form av energi. I övrigt får vi se om Di Lorenzo eller Luperto tar mittbacksplatsen med Manolas. 

Truppen:
Karnezis, Meret, Ospina, Di Lorenzo, Hysaj, Luperto, Manolas, Tonelli, Allan, Demme, Elmas, Lobotka, Fabian Ruiz, Zielinski, Callejon, Insigne, Llorente, Lozano, Milik, Younes.

Avspark ikväll kl. 20.45 Stadio San Paolo
 

Fredrik Kreüger2020-01-18 09:42:22
Author

Fler artiklar om Napoli