Lagbanner

Inför Napoli - Monza

Hemmapremiär väntar då Napoli tar emot nykomlingen Monza.

Napoli klarade av svåra Hellas förra omgången då laget vann kontrollerat. Det såg ut att finnas en del att arbeta med, både framåt och bakåt men på det hela taget gjorde Napoli en bra premiär. Verona är svåra, det är en antagonist plus det faktum att Hellas haft bra säsonger med bra resultat mot Napoli. Summa summarum är att det var en ok insats från de ljusblåa och ett bra besked efter en stormig mercatosommar. 

Nu väntar Monza och de gamla Milangubbarnas nya projekt. Laget tog sig upp i våras och i under sommaren har de samlat på sig en del äldre spelare med rutin från den högsta serien. Bla vår egen Petagna som aldrig slog i Napolitröjan. Jag personligen tror att Monza får svårt i år men det betyder inget inför den här specifika matchen. Klubben lever just nu på nykomlingens rus när mycket är möjligt. 

Napoli och Spalletti lär starta samma elva som sist och det är inte säkert att vi får se någon av nyförvärven från sista veckan. Napoli har gjort bra värvningar men det är synd att de inte blev klara för tre veckor sedan. Nu blir det en uppstartssträcka att få ihop allt, dock behöver det inte innebära problem så länge poängen kommer in. I mitt tycke gäller det att samla så många poäng som möjligt första fem omgångarna fram till uppehållet. Sedan kan vi hoppas och tro att det mesta sitter. 

Ev startelva :
NAPOLI (4-3-3)
Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mario Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia. 

Avspark kl 18.30 idag söndag. 
 

Fredrik Kreüger2022-08-21 09:52:27
Author

Fler artiklar om Napoli