Lagbanner
Kort matchrapport: Med nöd å näppe en pinne

Kort matchrapport: Med nöd å näppe en pinne

Napoli samlar en-poängare på löpande band nu men det kund elika gärna blivit noll ikväll.

Trots tidig ledning i matchen efter mål från Manolas fick Napoli inte riktigt igång ett bra spel ikväll. Istället var det ett formstarkt Bologna som öste på och hade faktiskt två bollar i mål men de blev bortdömda genom VAR. Kvitteringen skulle dock komma genom Barrow i andra halvlek och med tanke på hur defensiva Napoli för kvällen var så var det välförtjänt. Det rapporterades vara allmänt slött och lite tafatt i många situationer och nu känns det verkligen som om laget redan tagit lite ledigt. Det rapporterades också att Gattusos ansikte var rödare än vanligt.

Men det är 6 matcher kvar och en hederlig femteplats att spela om med ett synnerligt svårt spelschema kvar. Laget måste verkligen komma ur sina loja gängor nu och steppa upp. Barcelona-returen stundar om ett tag och då kan man inte slå sig till ro och bevaka en eventuell tidig ledning. Ikväll hade laget tur som fick med sig en pinne.

Kvällens lag:
Bologna: Skorupski; Mbaye (Denswil 84), Danilo, Tomiyasu, Krejci (Dijks 65); Soriano, Medel (Baldursson 78), Dominguez (Poli 78); Skov Olsen (Orsolini 65), Palacio, Barrow
Napoli: Meret; Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Hysaj; Elmas (Fabian Ruiz 69), Demme, Zielinski (Allan 83); Politano (Callejon 61), Milik (Mertens 69), Lozano (Insigne 61)

Solonapoli2020-07-15 22:29:00
Author

Fler artiklar om Napoli