Lagbanner
Kort uppdatering om sajten och aktiv efterfrågan efter medarbetare och/eller skribenter på sidan!

Kort uppdatering om sajten och aktiv efterfrågan efter medarbetare och/eller skribenter på sidan!

Ciao ragazzi, 

Payam som skriver här. Tänker bara att jag lite kort skriver om läget just nu och att det för tillfället är planer på en kort analys som Clarence publicerar inom kort gällande transferfönstret men det märker ni när det är dags. 

Det som däremot också är på gång, iallafall en vilja till, är att sakta men säkert uppdatera en del information och något daterade delar av sidan. Jag har i dagarna uppdaterat truppen så den stämmer hyfsat med dagsläge men ej mer än basic nivå - det blir en work in progress framöver som vi får återkomma till. Utöver det kommer jag och Clarence att mest fokusera på att få ut artiklar före och efter matcher samt hålla diskussionen oss emellan någorlunda levande med någon extra artikel under speluppehåll och liknande. 

Jag vill också, återigen, passa på att uppmana er i forumet, eller läsare i stort, att ta kontakt med mig om ni är intresserade av att få något publicerat på sidan. Vare sig det är en krönika, fristående analys/text som rör Napoli på något sätt eller skulle vilja hjälpa till att hålla sidan levande på olika sätt (skribent, hjälp att uppdatera/hålla sidan ny osv) så är ni mer än välkomna att dra iväg ett mail till mig på payam.zehtab@gmail.com. Skriv gärna i ämnesraden "SvenskaFans Napoli" så att det inte hamnar i något skräppostfilter eller liknande. Det går även bra att skriva DM till mig, PaZeMo, här på sidan men det kommer med största sannolikhet dröja betydligt längre för att få svar via DM på SF.

Vi tar också gärna emot kommentarer, förslag på förbättringar och allt möjligt. Jag har redan riktat ett stort tack till mina numera pensionerade företrädare i Kreüger, Todd och SoloNapoli internt men, jag tror att jag också talar för Clarence, att påstå att denna sida varit något annat än fantastisk redan innan jag började här skulle vara allt annat än sant. Så, återigen, stoort tack till er grabbar och även de som varit aktiva på både sidan och forumet under alla mina år (Även er gamla rävar som MeLiX, KingLavezzi, Scrammel och allt vad ni nu har hetat genom åren!) 

Att vara supporter till den här klubben har, för mig, varit ganska ensamt oavsett var jag har bott i Sverige då det händer ytterst sällan att jag stött på någon som har intresse för Napoli så jag vill gärna hoppas och tro att vi kan försöka få till en fin och levande sida med högt i tak i forum och artiklar/krönikor med hjärta.

För denna gång, ciao och grazie!

Payam Zehtab

EDIT: Har också aktiverat kommentarer på denna artikel om man vill skriva kommentarer osv här istället för forumet.

 

Payam Zehtab2024-09-05 16:51:00
Author

Fler artiklar om Napoli