Legia Warszawa 1-4 Napoli: Ett steg närmare slutspel!

Ett haltande Napoli gjorde jobbet och besegrade säkert Warszawa.

Napoli hamnade snabbt i underläge när spelarna tittade för mycket boll inledningsvis. Emreli kunde placera in ledningsmålet enkelt.

Napoli förde dock mycket av spelet och hade flera bud på kvittering i första halvlek men avsluten var alldeles för tama.

I andra halvlek skulle det till två straffar för att vända på ägget. Först en stensäker Zielinski från 11 meter sedan en halv panenka från gamle Mertens. 1-3 kom efter att Petflaskan rusat igenom Warszawa-försvaret och serverat Chucky en enkel nygräddad Big Mac. 1-4 var en liten delikatess från Ounas som lekte gårdsfotboll inne i straffområdet innan han placerade bollen.

Napoli tar en säker seger till slut och avancemanget är inom räckhåll så länge man inte gör bort sig de sista fighterna.