Lagbanner
Stadio Marcantonio Bentegodi, 2024-08-18 18:30

Hellas Verona - Napoli

Ligapremiär mot åsnorna
Hoppas på en lika glad georgier idag och under säsongen!

Ligapremiär mot åsnorna

Många nya ansikten i Napolis lag och tekniska personal men ADL består.

Förra säsongen är över och vi har förhoppningsvis inte glömt katastrofen men åtminstone jobbat upp lite hunger. I dagens ligapremiär står Hellas för motståndet och även om undertecknad hade önskat mer klarhet och tydlighet i hur laget kommer att se ut under säsongen har vi fortfarande en hel del frågetecken kvar att lösa på både värvnings- och försäljningsfronten. Osimhen är kvar men PSG och Chelsea rycker i honom, Natan har rest till Spanien säsongen ut, Cajuste ryktas vara på väg till PL och på ingång verkar David Neres vara nästan klar och eventuellt Big Rom framöver. 

Verona hade en ganska hyfsad och bra säsong bakom sig där bl.a Folorunsho gjorde en mycket bra säsong, däremot verkar han och Conte inte riktigt vara på samma sida kring huruvida han har en plats i laget eller inte. Som vanligt har också rättigheter kring Serie A glömts bort av kanalerna fram till i förrgår då TV4 förlängde rättigheterna ytterligare 2 säsonger, tack? 

Jag har inga som helst förväntingar inför denna match utifrån att lagbygget är hyfsat nytt och inkomplett men förhoppningar har jag mängder av, det övriga låter jag vara osagt.

Förväntade elvor

Hellas Verona (4-2-3-1)
Montipo
Tchatchoua-Dawidowicz-Magnani-Frese
Serdar-Duda
Suslov-Harroui-Lazovic
Tengstedt

Napoli (3-4-2-1)
Meret
Di Lorenzo-Rrahmani-Juan Jesus
Mazzochi-Anguissa-Lobotka-Spinazzola
Politano-Kvaratshkelia
Simeone

Och sist, men inte minst- vi är för tillfället två man som försöker driva sidan just nu och vi är i behov av ytterligare skribenter för att kunna hålla sidan hyfsat uppdaterad och få ut artiklar inför- och efter matcherna och uppdatera silly-artiklar osv. Om du är intresserad av att vara med i redaktionen får du gärna höra av dig till mig på payam.zehtab@gmail.com och skriv gärna en presentation av dig själv samt om du har någon text (inte nödvändigtvis om just Napoli) som du skrivit. 

Forza Napoli Sempre!

Payam Zehtab2024-08-18 14:02:10
Author

Fler artiklar om Napoli