Lagbanner
Napoli - Juventus: Skadedrabbat Napoli mot ett Juventus i form

Napoli - Juventus: Skadedrabbat Napoli mot ett Juventus i form

Napoli mer många nyckelspelare borta tar sig an Juventus hemma och Gattuso har problem.

Inte nog med att Napoli spelat rent sagt uselt och tappar mark mot många lag i Serie A, omständigheterna kring laget får en att tänka vad som kan vända denna utveckling.

Det är dock en fråga för en framtida Spaccanapoli men morgondagens match är nog den match man annars ser fram emot varje säsong. Men inte nu. Det är pandemi, ingen publik, Napoli har ingen spelplan och Gattuso verkar tyna bort allt mer i sina desperata försök längs sidlinjen.

Lägg därtill skador på Mertens, Kolibrin, Ghoulam, Manolas, och Hysaj, där åtminstone 4 av de 5 hade behövts imorgon. Rutin. Rutin som inte kommer att infinna sig.

Juventus har tagit sig till ytterligare en cupfinal och så länge man har Ronaldo i laget och två bra målvakter man kan växla mellan så ser jag inte hur de enkelt tappar poäng. Mot Inter var de, enligt mig, sett över 180 minuter marginellt det sämre laget, men individuella insatser (och misstag från Inter) tog dem vidare. Napoli har blivit experter på individuella misstag så att morgondagen skulle vara ett undantag från det, ser jag i dagsläget som osannolikt.

Låt oss ändå hoppas.

Lagen:
Napoli (4-3-3): Ospina; Di Lorenzo, Maksimovic, Rrahmani, Mario Rui; Elmas, Demme, Zielinski; Lozano, Petagna, L Insigne
Juventus (3-5-2): Szczesny; Bonucci, Chiellini, Danilo; Cuadrado, McKennie, Rabiot, Bentancur, Chiesa; Morata, Ronaldo

Solonapoli2021-02-12 22:46:00
Author

Fler artiklar om Napoli