Lagbanner

Napoli till Polen

Det är dags för omgång fyra i EL och möte med Legia.

Spalletti har tagit ut följande trupp till EL-mötet med Legia:
Ospina, Meret, Idasiak, Di Lorenzo, Juan Jesus, Koulibaly, Rrahmani, Zanoli, Anguissa, Demme, Elmas, Lobotka, Zielinski, Lozano, Mertens, Ounas, Petagna, Politano.

Insigne, Osimhen, Fabian Ruiz och Manolas är inte uttagna pga mindre skavanker som inte bör riskeras att bli värre till viktiga matchen med Verona i helgen.Ounas är tillbaka efter skada och lär ges minuter i någon form. Vi lär även få se Demme, Lozano, Juan Jesus och Petagna, kanske alla fyra från start. Det är verkligen dags för rotation även om matchen är superviktig (om avancemang i EL är en prioritet). Napoli behöver vila spelare för att ha de fräscha till Serie A i helgen, Hellas (som sett bra ut) på hemmaplan får vare sig underskattas eller inte vinnas.

Dock ska Napoli ändå klara av att inte förlora en sådan här match, utan borde kunna åka och ordna ett kryss, vilka som än startar. Legia inledde gruppspelet mycket bra och även för de blir matchen ett vägskäl. De ska helst inte förlora. Napoli skulle må bra av en vinst men det är svårt att sia om vilken väg Spalletti väljer. Att gå för seger eller satsa på kontringar då Lozano och Petagna kanske kan leverera? Å matchbilden känns också svår att sia om, frågan är vem som tar taktpinnen.

Avspark 18.45 torsdag

Fredrik Kreüger2021-11-03 23:58:38
Author

Fler artiklar om Napoli