Lagbanner

Premiär!

Napoli inleder mot Parma borta.

Så var det äntligen dags igen för Serie A och premiär för årets säsong. Visserligen var förra säsongen lång och konstig, sommaren med ligaspel och ett kortare uppehåll ännu konstigare - men att ligan drar igång från start i ungefärlig vanlig tid på året ger åtminstone lite känsla av normalitet. Å ny säsong väcker dessutom lite mer nerv, det är nya spelare, lite och nytt fräscht helt enkelt.

Milik närmar sig eventuellt Roma och är ute ur truppen. Koulibaly och Ghoulam är två andra som det ryktas om ska lämna, men det går trögt på de fronterna. Det är tveksamt om det blir någon flytt för dessa herrar. De är åtminstone tillgängliga för spel imorgon. Backlinjen borde inte ge några överraskningar. Längre fram är det mer oklart. Gattuso verkar inte riktigt ha bestämt sig för om det blir 4-2-3-1 med Mertens, Insigne och Politano bakom Osimhen, eller tryggare 4-3-3 då Mertens inleder på bänken. Om inte belgaren kan starta ute till höger.

Parma borta är tufft, men Napoli ska ha en bra möjlighet att komma därifrån med ett bra resultat. Nu är det premiär och det kan vara svårt att sia om var vi står, men är Parma lika starka som i fjol? Å Napoli, vad har Gattuso förbättrat till denna säsong? Förhoppningsvis finns det något nytt. 

Gattuso har tagit ut följande trupp: 
Meret, Ospina, Contini, Di Lorenzo, Ghoulam, Hysaj, Koulibaly, Luperto, Maksimovic, Manolas, Rrahmani, Mario Rui, Demme, Elmas, Lobotka, Fabian Ruiz, Zielinski, Insigne, Lozano, Mertens, Osimhen, Petagna, Politano.

Avspark kl 12.30 söndag

Fredrik Kreüger2020-09-19 23:09:37
Author

Fler artiklar om Napoli