Lagbanner
Stadio Diego Armando Maradona, 2022-10-29 15:00

Napoli - Sassuolo

Prepartita Napoli - Sassuolo

Prepartita Napoli - Sassuolo

Napoli tar emot Sassuolo på Stadio Diego Armando Maradona i denna 12:e spelomgång av Serie A.

Napoli huserar som bekant fortsatt i toppen av tabellen då man fortsätter att gå förlustfria, vare sig det är Serie A eller Champions League, och stämningen byggs på för var vinst som inkasseras. För Napolis del är det fortsatt Amir Rrahmani som inte kommer till spel, men som utöver detta är helt befriade från skador. I senaste champions league-mötet med Rangers så passade Luciano Spalletti på att rotera lite spelare, framförallt framme i banan, varpå det är förväntade återkomster i startelvan för både Kvicha och Osimhen, bland annat. 

För det svart-gröna laget från Emilia Romagna ser det däremot inte lika bejymmerslöst ut på skadefronten. Även om laget åter får tillbaka kapten Ferrari i spel så kommer varken Mert Muldur, Gregoire Defrel, men framför allt storstjärnan Domenica Berardi, till spel. Även om Domenico Berardi är lagets stora stjärna och bästa spelare så är det inte så att Sassuolo är i avsaknad av fina spelare för det. Framför allt på mittfältet, där man kan ställa upp med både Lopez och Frattesi till spel. 

Napoli tågar mot fortsatt behållen serieledning och oddsen talar givetvis för det himmelsblå laget från syd. Sassuolo med tränare Dionisi vid rodret är däremot inte att underskatta, och även om laget så här långt haft en helt okej säsong, eller kanske till och med snäppet bättre än så, så ska Napoli göra processen kort med Mapei-laget. Senaste 3 mötena lagen emellan har slutat i två oavgjorda och en brakseger för Napolis del senast. 6-1 skrevs resultatet till i denna senaste match lagen emellan, och förhoppningsvis återupprepar sig dom tennissiffrorna ännu en gång, när Napoli tar emot Sassuolo på Stadio Diego Armando Maradona.

Clarence Thunberg Kalt2022-10-29 13:43:09
Author

Fler artiklar om Napoli