Lagbanner
Bästa spelarna 19/20

Bästa spelarna 19/20

Redaktionen utser förra säsongens bästa spelare i Rangers.

Rangers är i färd med att inleda den nya NHL-säsongen. Innan pucken släpps i match 1, ska vi blicka tillbaka på förra säsongen och utse lagets bästa spelare. 

Årets målvakt: Igor Shesterkin  

Gjorde sin debut i Januari förra året och hann inte spela mer än 12 matcher innan grundserien avbröts. På dessa matcher gjorde han dock så pass bra ifrån sig, att fansen har längtat efter att få se honom spela igen. Igor visade att han har en väldigt ljus framtid i NHL. 

Årets back: Adam Fox 

Fox visade redan från start vilken spelskicklig back han är. En otroligt smart spelare som gör mycket nytta för laget. Gjorde 19/20 sin första säsong i ligan, men spelade under långa perioder som att han redan hade tillbringat ett par år i ligan. 

Årets forward: Artemiy Panarin 

Stjärnvärvningen gjorde 95 poäng under sin första säsong i Rangers. Om någon funderade över hur Panarin skulle kunna leverera på Manhattan, så gav han verkligen svar på tal. Utsågs av NHL Network till säsongens bästa ytterforward. 

Årets center: Mika Zibanejad  

Nu har laget visserligen inte toppkvalité på alla sina centrar, men Mika förtjänar allt beröm han kan få för förra säsongen. Mika hade en otrolig produktion, med 75 poäng på 57 spelade matcher. Ett imponerande facit, minst sagt. Lägg därtill att Zibanejad är en viktig del av Rangers boxplay. 

Årets nykomling: Adam Fox 

Fox hade som sagt ett väldigt framgångsrikt år som nykomling i NHL. En mycket bra säsong för hans del och det blir spännande att se hur han utvecklas den här säsongen. 

Årets mest värdefulla spelare: Artemiy Panarin 

Med skyhöga förväntningar, levererade Panarin resultat under sin första säsong i klubben. Under vissa matcher, kunde han nästan på egen hand se till att det blev seger. Artemiy är en av de spelare som Rangers, med all rätt, bygger laget kring. 

Årets hederspris: Henrik Lundqvist 

Efter lång och trogen tjänst, blev 19/20 Henkes sista säsong i Rangers. Har gjort otroligt mycket för klubben både på och utanför isen och förtjänar därför allt beröm han kan få. 

Årets ögonblick: Mikas magiska kväll 

5 Mars 2020. Rangers vann med 6-5 mot Washington efter förlängning och 5 av lagets mål gjordes av Mika Zibanejad. Ett otroligt facit och det var knappt så att han själv förstod vad som hade hänt efter matchen. 

Årets lag: 

Panarin – Zibanejad – Kreider 

Lindgren – Fox 

Shesterkin 

Inga överraskningar i den här uppställningen. Ryan Lindgren inledde säsongen med 9 matcher i AHL, men blev sedan bofast i Rangers. Ryan kom in och var precis den tuffa och orädda backen som laget behöver. Han bildade ett stabilt backpar med Adam Fox och tillsammans förtjänar de att vara med i lagets bästa uppställning för 19/20. 


Fortsätter Fox och Lindgren att vara ett framgångsrikt backpar även den här säsongen?
 

Daniel Westergrend_westergren_95@hotmail.comTwitter: @dane_19952021-01-14 06:49:00
Author

Fler artiklar om NY Rangers