Lagbanner
Bråkstaken slängs ut efter slagsmål
Tony DeAngelo sattes på Waivers efter slagsmål med lagkamrater.

Bråkstaken slängs ut efter slagsmål

New York Rangers har börjat säsongen uselt. Med bara två ynka segrar hittills befinner sig Rangers på sista plats i East division. Närapå fiasko och nu kommer nyheter från Manhattan om att bråkstaken Tony DeAngelo har satts på Waivers. Kanske kan detta förtydliga allvaret till spelarna?

Smärtsamt är det bästa ordet jag kan komma upp med om jag skulle beskriva Rangers inledning på nya säsongen. Man ser begåvningen hos spelarna men de kan inte vinna matcher. Om jag skulle tänka efter och räkna de matcher vi har förtjänat att förlora så skulle det vara det antal som vi nu har vunnit, dvs två. Säsongsinledningen mot Islanders och senaste matchen mot Penguins är förtjänta förluster. I övriga matcher har Rangers har mestadels varit bättre än motståndarna men befinner sig ändå sist i divisionen.

Det är inte bara spelarna jag klagar på utan headcoach David Quinn har också mycket att stå till svars för. Alexis Lafreniere har gjort ynka en poäng under säsongsinledningen och man undrar nu vilka talanger som Rangers kan utveckla? Innan säsongen snackades det mycket om att Lafreniere kan komma rakt in och producera, att han var redo. Detta kanske gör honom stressad?  Rangers har draftat spelare högt tidigare och fått dem att underprestera totalt. Lias Andersson (7th overall) och Kaapo Kakko (2nd overall). Något måste uppenbarligen förändras när det kommer till att utveckla så på förhand lovande spelarmaterial. De måste kunna känna sig trygga och lugna i rampljuset på Manhattan. Att komma in i Rangers som ung är nog tufft men det ursäktar inte Quinns hantering av de unga. Förra året fick Kakko knappt spela några minuter efter att ha kommit med VM-guld i bagaget. Jag känner mig inte så orolig över att dessa spelare som Kakko och Lafreniere ska komma att blomma ut.
Tony DeAngelo, Rangers stjärnback som under förra säsongen producerade galna siffror (53 poäng på 68 matcher) och sågs ha en ljus framtid på Manhattan har hamnat i storbråk med lagkamrater efter senaste förlusten mot Penguins. Backen ska ha hamnat i konfrontation med målvakten Alex Georgiev. DeAngelo som har en historik av att vara ett rövhål ska ha varit missnöjd med Georgievs agerande bakom mål som ledde till att pucken hamnade hos Penguins som senare kunde avgöra genom Sidney Crosby. Om man ska vara djävulens advokat så kan jag tycka att Georgiev borde ha räddat Crosbys skott men om det är nån som har varit dålig under inledningen av säsongen så är det DeAngelo. Han har producerat skrattretande en poäng på sex matcher och på det har han sex minus. DeAngelo var på isen när Penguins gjorde 3 av sina 5 mål. Han har varit horribel defensivt och när han inte ens kan producera framåt som har varit hans roll i Power Play och rent allmänt så borde han fokusera på att prestera själv istället för att konfrontera lagkamrater. Rent ut sagt pinsamt av DeAngelo och jag hoppas jag aldrig mer ser honom i Rangers.

Rangers kommande matcher:
Penguins @ Rangers 02/02-01:00
Capitals @ Rangers 02/05-01:00
Rangers @ Devils 02/09- 01:00
Bruins @ Rangers 02/11-01:00
Bruins @ Rangers 02/ 13-01:00

 

Parsa Soufi2021-02-01 23:12:55
Author

Fler artiklar om NY Rangers