Lagbanner
2021-04-14 01:00

New Jersey - NY Rangers
0 - 3

Fem noteringar från Rangers - Devils

Fem noteringar från Rangers - Devils

Rangers besegrade den stora rivalen Devils under natten mot onsdagen.

New York Rangers besegrade rivalen New Jersey Devils i den första av fyra raka matcher lagen emellan. Nedan följer fem tankar/noteringar från matchen, som Rangers vann med 0-3. 

Nollan 

Igor Shesterkin inledde säsongen lite svajigt. Ju längre tid som har gått, desto mer stabilare har spelet blivit. För närvarande är han inne i en bra form och under den här matchen slog han dessutom till med sin första hållna nolla i NHL-karriären. Shesterkin spelade bra under matchen och förtjänade detta. 

20 tusen 

Pavel Buchnevich satte spiken i kistan med sitt 0-3 mål i tom kasse. Målet innebar även att han blev den spelare som gjorde klubbens mål nummer 20,000 i NHL. Roligt såklart för Buchnevich att bli den spelare som ser till att klubben nådde den milstolpen. 

Panarin fortsätter att producera 

Artemiy Panarin fortsätter att göra poäng och i den här matchen gjorde han 0-2 målet. I och med hans mål gick han dessutom upp i ensam ledning när det gäller antal gjorda poäng på sina första 100 spelade matcher i Rangers. På sina första 100 matcher har Panarin producerat 45+93=138 poäng. Tvåa på den listan är ingen mindre än legendaren Mark Messier. 

Mot Norris Trophy? 

Adam Fox fortsätter att ha en imponerande säsong och i den här matchen blev det 2 nya poäng, i form av assister. Förutom poängen bidrog Fox med sitt sedvanliga lugna och trygga spel i defensiv zon, samtidigt som han är lagets motor i uppspelsfasen. Röster har börjat höjas för att Adam ska utses till vinnare av Norris Trophy (ligans bästa back). Om Fox vinner det priset återstår att se, men det står klart att han har en fantastiskt bra säsong. 

Försvarsmuren 

Även i den här segern var lagets försvar en mycket bidragande faktor. Det är ofta just försvaret som ger laget chanser att vinna sina matcher. Spelare som Ryan Lindgren, Jacob Trouba och K´Andre Miller agerar som väldigt starka pjäser och det är för tillfället inte många spelare som kan ta sig förbi dem utan problem. 
 

Daniel Westergrend_westergren_95@hotmail.comTwitter: @dane_19952021-04-15 18:39:00
Author

Fler artiklar om NY Rangers