Lagbanner
"Kommer att bli bättre och bättre för varje match"
Lias Andersson trivs i Jönköping.

"Kommer att bli bättre och bättre för varje match"

Lias Andersson har nu kommit hem och börjat spela matcher med HV71. SvenskaFans var i tisdags på plats i Gävle och bevakade honom mot Brynäs. Vi passade även på att prata lite med Lias efter matchen.

Lias Andersson. Förlust med 4-3 efter straffar mot Brynäs. Hur skulle du vilja sammanfatta matchen? 

- Tycker att vi kommer ut lite sisådär. Gör en bra andra period och gör det bra stundtals i tredje också. Tappar in ett par onödiga puckar i tredje och sen vinner dem på straffar. Tråkigt. 

Så som matchen såg ut, tycker du att ni borde ha fått med er segern istället? 

- Ja. 

Hur vill du beskriva din egen insats? Du får bland annat göra en assist. 

- Jo men det var ett steg i rätt riktning tycker jag. Kände att jag kom in i grejerna lite bättre idag. Fick med mig lite fart på skridskorna och lite kondition och sådana grejer. Det finns att bygga på, men en bra första start tycker jag. 

Känns det som att du behöver lite mer tid på dig för att komma till ditt rätta jag, eller tycker du att du har hittat till den nivån redan nu? 

- Jag tror att det kommer bli bättre och bättre för varje match som går. Man känner sig lite ovan på den stora rinken i vissa delar. Det kommer gå bättre och bättre ju längre säsongen går. 

Hur känns det att vara tillbaka i Sverige och HV71? 

- Det känns bra! Jag trivs väldigt bra i både Sverige och Jönköping. Det är kul att vara här och det ska bli en rolig vår. 

Har du någon speciell bild om när du vill vara tillbaka i Nordamerika eller tar du det lite som det kommer? 

- Jag har ingen aning om vad som kommer hända utan jag tar det bara som det kommer och fokuserar säsongen ut bara på HV71. 

 

Daniel Westergrend_westergren_95@hotmail.comTwitter: @dane_19952020-02-13 16:59:00
Author

Fler artiklar om NY Rangers