Lagbanner
Lias Andersson lånas ut till HV71

Lias Andersson lånas ut till HV71

Det är många som har funderat över hur det ska bli för Lias Andersson. Nu står det klart att Rangers lånar ut honom till HV71 för resten av säsongen.

Lias situation har knappast undgått någon. Han begärde en trade, då han ville bort från organisationen. Sedan rapporterades det om att han inte hade dykt upp på en samling med farmarlaget Hartford. Rangers svarade då med att stänga av honom utan lön. Sedan dess har det spekulerats väldigt mycket om vad som egentligen har hänt. Lias själv har inte velat tala om exakt hur det ligger till. Vi får därför helt enkelt vänta och se om det kommer ut så småningom. 

Oavsett vad som har hänt, så behöver Andersson få spela hockey på regelbunden basis. Rangers och Lias har därför kommit överens om att han lånas ut till HV71 i SHL under resterande del av den här säsongen. Väldigt roligt att han känner sig redo för att spela igen och bra att klubben gick med på den här lösningen. Nu kommer han hem till en miljö där han trivs bra och kan på det sättet ladda om batterierna mentalt. I HV71 kommer han dessutom få chansen till mycket speltid, vilket kommer att vara positivt för hans utveckling. 

Vi hälsar Lias välkommen tillbaka till SHL och önskar honom ett stort lycka till! 

 

Daniel Westergrend_westergren_95@hotmail.comTwitter: @dane_19952020-01-26 21:36:10
Author

Fler artiklar om NY Rangers