Lagbanner
Nytt kontrakt för Ryan Lindgren

Nytt kontrakt för Ryan Lindgren

New York Rangers och den viktiga backen Ryan Lindgren, har förhandlat om ett nytt kontrakt under en längre tid. Nu har parterna kommit överens om ett avtal och Lindgren stannar därmed i klubben.

Det har varit långa förhandlingar, men till slut har den viktiga defensiva pjäsen Ryan Lindgren och New York Rangers kommit överens om ett nytt kontrakt. Det rör sig om ett avtal över säsongen 24/25. Det indikerar att parterna inte kunde komma överens om ett längre avtal, men att Lindgren ändå vill vara kvar i klubben. Nya förhandlingar om ett längre avtal, skjuts i stället fram. 

Lindgren producerade under föregående säsong 3+14=17 poäng, på 76 spelade matcher i grundserien. I slutspelet blev det 3 framspelningar, på 16 spelade matcher. Noterbart är att han under grundserien kom upp i +22 i plus/minus-statistiken, vilket var den bästa noteringen i hela laget. Ryan Lindgren var den spelare i laget som hade mest istid i boxplay under säsongen, vilket vittnar om hur mycket Rangers litar på sin defensiva pjäs. 

Ryan Lindgrens nya kontrakt sträcker sig alltså över säsongen 24/25 och har en lönetaksträff på 4,5 miljoner dollar.
 

Daniel Westergrend_westergren_95@hotmail.comTwitter: @dane_19952024-08-02 17:49:00
Author

Fler artiklar om NY Rangers