Lagbanner
Rangers förlorar andra raka mot Bruins

Rangers förlorar andra raka mot Bruins

New York Rangers och Boston Bruins bjöd på ännu en jämn match i natt. Mötet som liknade mer en schackmatch där båda lagen spelade ett genomtänkt försvarsspel som gjorde tillställning inte det mest roliga att se på. Bruins och Rangers spelade av varandra under stora perioder där båda lagen väntade in varandras misstag istället för att kreativt skapa chanser .Bruins lyckades turligt få med sig ett mål genom Nick Ritchie samtidigt som Jaroslav Halak storspelade.

 I första mötet mellan dessa två för två dagar sen var matchbilden ungefär lika som nattens match. Båda lagen spelade av varandra länge och blev under perioder räddade av sina respektive målvakter. Tuukka Rask som vaktade buren åt Bruins i första mötet gjorde kanske den bästa insatsen jag har sett av en målvakt i år där han stängde ut Rangers totalt under stunder som Rangers borde gjort mål. Inför mötet i natt så valde Bruce Cassidy att rotera på målvakterna och då fick Jaroslav Halak vakta buren. Man kan säga nu på efterhand att det inte alls var fel att bänka en storspelande Tuukka Rask. Jaroslav Halak presterade på topp och kunde notera för en nolla som gör att han har startat säsongen utmärkt.

Rangers som saknade megastjärnan Panarin fick svårt att skapa chanser. Lafreniere lyckades inte axla större roll i topp 6 kedjorna samt i Powerplay. Kakko hade sina stunder men han kunde inte få utdelning riktigt på de chanser han skapade/fick. Trouba stod för ännu en svag insats som har varit hans story hela säsongen. Ett Powerplay som stank där man inte ens kunde komma in i anfallszon. Zibanejad som fortsätter att gräva sig ner till AHL och man undrar verkligen nu vart den riktiga Zibanejad har tagit vägen? Har han gömt sig under någon sten i Central Park? Ingen vet vart han har tagit vägen och om någon ser honom borde man snabbt kontakta Jeff Gorton (Rangers sportchef).


Period 1:
Inget mål…ZZZZ

Period 2:
Mål Bruins-Nick Ritchie 9:27, Assist Krejci,Lauzon

Period 3:
Inget mål.

Skotten
NYR 21- 30 BOS

Tre sjärnorna
1.Marchand
2.Halak
3.Shesterkin

Parsa Soufi2021-02-13 06:48:00
Author

Fler artiklar om NY Rangers