Lagbanner
Rangers kallar upp spelare från Hartford
Filip Chytil och Ryan Lindgren får chansen att visa upp sig för hemmapubliken i Madison Square Garden.

Rangers kallar upp spelare från Hartford

Rangers har en nedåtgående form och har dels på grund av det, men även på grund av skador behövt göra förändringar. Klubben svarar nu med att plocka upp två spelare från sitt AHL-lag.

Rangers inledde säsongen med att vinna sina två första matcher. Sedan dess har det för det mesta sett tungt ut. Lägg därtill att Rangers har drabbats av diverse mindre skador på spelare som till exempel Mika Zibanejad. Därför har klubben varit i behov av att göra förändringer, vilket dem nu har gjort. Detta i form av att kalla upp två spelare från sitt AHL-lag Hartford Wolfpack. Spelarna det rör sig om är Filip Chytil och Ryan Lindgren.

Filip Chytil - Den kreativa spelaren från Tjeckien fick inleda säsongen i AHL då Rangers ansåg att det var bättre för hans utveckling. Detta då han skulle få inleda säsongen med att spela i Hartfords toppkedja och därmed få mycket förtroende. Chytil har förutom sina 3 + 6 poäng på nio spelade matcher, bidragit med ett väldigt positivt spel och är nu därför väl värd chansen att få visa upp sig i NHL igen!

Ryan Lindgren - Den amerikanska tuffingen är kanske precis det som Rangers behöver bland sina backar för tillfället. Står alltid upp för sina lagkamrater och är en väldigt jobbig spelartyp att möta. Med tanke på Rangers läckande defensiv, är Ryans intåg i laget väldigt välkommen!

Första möjligheten för spelarna att åter visa upp sig i Rangers färger blir natten mellan tisdag och onsdag (nedsläpp kl 00:30 svensk tid), då laget möter Tampa Bay

Daniel Westergrend_westergren_95@hotmail.comTwitter: @dane_19952019-10-29 18:47:07
Author

Fler artiklar om NY Rangers