Lagbanner
Säsongen är över

Säsongen är över

Rangers förlorade även match 3.

Förlusten i match 3 innebar att Rangers säsong tog slut för ungefär två veckor sedan. På förhand var det, som för de flest lag, svårt att veta hur laget skulle stå sig. De flesta hade nog räknat med att Rangers inte skulle ta sig så långt, men med tanke på lagets goda självförtroende efter avslutningen av grundserien så fanns ändå ett visst hopp. Det hoppet skulle alltså komma att suddas bort omgående. Match 1 och inledningen av match 2 gav indikationer på att de inte hade gett upp. Tyvärr så orkade laget aldrig reparera den skada som redan var skedd och säsongen tog därmed slut. Rangers unga lag har fortfarande mycket att lära. Något positivt som ändå går att ta med sig, var att många spelare för första gången fick chansen att spela avgörande utslagsmatcher i NHL. Det innebär att många av de yngre har byggt på sig lite mer erfarenhet och kan ta med sig det för framtiden. Säsongen 19/20 är över, men New York Rangers har redan börjat bygga upp sig för nästa säsong. En intressant tid väntar på Manhattan i världens mest kända arena, Madison Square Garden. 

Matchfakta från match 3 

Första perioden: -  

Andra perioden: 1-0 (00:12) Chris Kreider (Jacob Trouba, Ryan Strome). 1-1 (03:18) Teuvo Teräväinen (Andrei Svechnikov, Sebastian Aho).  

Tredje perioden: 1-2 (05:07) Warren Foegele (Brady Skjei, Martin Necas). 1-3 (10:26) Sebastian Aho. 1-4 (19:29) Sebastian Aho. 

Skott: 38-31. 

Daniel Westergrend_westergren_95@hotmail.comTwitter: @dane_19952020-08-13 14:22:00
Author

Fler artiklar om NY Rangers