Lagbanner
Tredje raka förlusten för Rangers

Tredje raka förlusten för Rangers

New York Rangers förlorar igen och nu måste laget höja sig. Rangers kan inte hitta sätt att omvandla chanserna och det periodvis väldigt bra offensiva spelet till mål. Penguins tar fjärde raka segern på hemma-is.

Pittsburgh började säsongen med två raka förluster men svarade upp det med att ta fyra raka segrar på hemma-is. Två av dem mot rivalen Washington och nu två mot Rangers. Alla dessa segrar har de imponerande nog tagit efter att ha legat under någon gång under matchen. Tristan Jarry har hittat formen från föregående säsong och visade det genom att notera 92.3 % 
under nattens match.

Talangen P.O Joseph har gjort det väldigt bra på Penguins blålinje under både dessa matcher mot Rangers . Penguins har sparkapital i Evgeni Malkin som bara har producerat 2 poäng hittills och om han hittar formen kan Penguins bli ännu bättre. Nu är pingvinflocken igång och vi får se hur det går framöver.

Att hålla på Rangers är väldigt frustrerande för tillfället. Man tror och hoppas lite inombords tills besvikelsen kommer som ett brev på posten. Alexis Larfreniere har inte börjat säsongen jättebra men man kanske inte ska vara så hård mot honom, han är trotsallt bara 19 år. Jag vänder mig mot veteranerna i laget. I det så unga laget som Rangers har måste veteranerna visa vägen.  Dem enda  som får ett godkänt betyg i Rangers fram tills nu är Panarin,Buchnevich och Fox. De övriga måste steppa upp. Zibanejad har inte sett ut som han gjorde föregående säsong och Kreider visar verkligen inte varför han är värd det stora kontraktet han signa för ett år sen. Jacob Trouba forsätter att underprestera och man har undrat länge nu vad ledningen tänkte när de tradade stort för honom och sen signa ett monsterkontrakt.. Shesterkin hade en dålig match igen och nu måste verkligen Georgiev få chansen i kassen. Säsongen är kort vilket gör att man måste undvika att hamna i allt för långa svackor för att nå slutspel, därför måste Rangers samla sig och hitta sätt att vinna matcher på.

Period 1
Mål 16:36  Colin Blackwell -Assist Fox och Howden NYR

Period 2
Mål 11:24 Bryan Rust-Assist Crosby PIT
Mål 17:17 Ryan Strome-Assist Trouba och Panarin NYR

Period 3
Mål 2:26 Jared McCann – Ingen Assist PIT
Mål 18:29 Jake Guentzel-Assist Letang och Crosby PIT
Matchinfo

Slutresultat 
Rangers 2 - 3 Penguins 

Skott
Rangers 26
Penguins 19
 

Parsa Soufi2021-01-25 12:38:00
Author

Fler artiklar om NY Rangers