Silly Season-bloggen: Chelsea bekräftar intresse för Cahill – Krasic till England?

Milos Krasic länkas till England och Tyskland
Den vindsnabbe serben Milos Krasic har efter en succéartad inledning i Juventus gått sämre och sämre och nu ska klubben vara villig att sälja. 27-åringen värderas till €12M och Juventus skulle då gå med en förlust på €3M. Nu länkas serben framför allt till klubbar i Bundesliga och Premier League.
[Goal.com]

Mesut Özil ryktas till Liverpool
Liverpool är en klubb som behöver värva i januari och då behöver man få in kvalité. Mesut Özil skulle helt klart passa in på den beskrivningen. Tysken har inte fått spela lika mycket i år och därför har spekulationerna dragit igång. Özil själv vill dock varken dementera eller bekräfta någonting. – Jag spelar för Madrid och jag är lycklig här. Det är allt jag har att säga, säger Özil själv.
[Goal.com]

Villas-Boas bekräftar intresse för Gary Cahill
Med Alex på väg ut i januari, en avstängning väntar förmodligen John Terry och en David Luiz som hittills i år bara varit en stor säkerhetsrisk så är Chelsea desperata efter en mittback i januari. Men vill då fynda i landslagsmannen Gary Cahill som har utgående kontrakt och därför värderas till låga £7M. – Vi är medvetna om hans kontraktsituation, han är intressant för oss, säger AVB.
[Mirror]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 10:15

Markus Jonsson vänder hem?
AIKs guldhjälte Markus Jonsson kan mycket väl hamna i Sverige på nytt. Han befinner sig just nu i Grekland och Panionios och han kontrakt går ut i januari. Han är känd som ”Mr. 100%” i Sverige då han har en förmåga att aldrig missa en straff. – Jag har faktiskt inte fått lägga några straffar här i Grekland, så det är nog mer.. 67 procent nu. Får jag chansen att stanna utomlands så vore det intressant, men samtidigt känner jag att det hade varit kul att komma tillbaka till Norden. Publikmässigt så står sig allsvenskan bra gentemot många ligor utomlands, säger Markus Jonsson.
[FotbollDirekt]

På SvenskaFans:


Bjärsmyr hem till Blåvitt?
Göteborgs före detta mittback Mattias Bjärsmyr ska enligt väldigt lösa rykten vara aktulle för en utlåning hem till Blåvitt i januari. Just nu tillhör spelaren Panathinaikos och har varit utlånad till Rosenborg. Bjärsmyr är dock en urgöteborgare och skulle han få en chans att vända hem så, vem vet..
[Göteborgs Silly Season]

Falkenberg värvar afrikanskt
Mohamed och Teteh Bangura tog Allsvenska med storm. Nu har Falkenberg hittat en egen spelare från Sierra Leone. – Detta känns väldigt intressant. Han är en tvåvägsspelare, och verkar påminna om May Mahlangu i spelstilen, säger tränaren Thomas Askebrand. Vi får väl se om David Morsay som spelaren heter återfinner sig i allsvenkan likt The Banguras inom några månader. – Patrick Mörk säger att David är en av de mest lovande talanger han sett på flera år, säger sportchefen Håkan Nilsson.
[BOMBEN: Sierra Leonier till FFF]

Övrig media:

Vart hamnar Keith Andrews?
En gång i tiden så togs han från MK Dons till Blackburn av tränaren Paul Ince. Sedan dess har han blivit kvar och nya tränarne Steve Kean valde att låna ut mittfältaren till Ipswich. Där har det gått väldigt bra med nio mål på 19 matcher. Men han ser inte ut att stanna. – Jag har inte haft diskussioner med någon i klubben. För ett par veckor sedan bad jag min agent att kontakta Ipswich också, för att vara snälla, jag spelar ju här nu och tycker om det. Men jag har inte riktigt fått intrycket att de vill behålla mig, säger Andrews till Green’Un som ryktas hamna i Swansea City i januari.
[SkySports]

Robert Pires hem till Frankrike?
Den franska mittfältaren som en gång i tiden hade sin topp i Arsenal har varit kontraktslös sedan han lämnade Aston Villa i somras. De har ryktats om att han ska sluta men även om ett par intresserade klubbar. – Jag vill fortsätta, men en del av mig vill sluta också. Det stämmer att jag provspelat med Valenciennes och deras intresse verkar seriöst, säger Pires.
[Goal.com]

Robin Fredriksson2011-12-22 10:15:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen