Lagbanner
Tvingande åtgärder för Hansi flick

Tvingande åtgärder för Hansi flick

När Hansi flick blev anställd som Barcelonas nye manager så var det säkert inte sådana här skadeproblem han hade tänkt sig.


När målvakten Ter andre stegen skadade sig så var det tyvärr ytterligare en skada laget gärna kunde vara utan. Och med alla spelare som redan är skadade eller möjligtvis på väg tillbaka, i kombination med att  ekonominn för tillfället är genomusel. Så är rotering av matchtrupp en nödvändighet för att inte slita ut och skada spelare, som lamine Yamal. Yamal har visat sig vara en väldigt viktig spelare som klubben verkligen måste ta hand om och vårda.

Det är dags att gå ut på lånemarknaden inför  vinterfönstret. Dels en målvakt som något sånär kan fylla Ter stegens skor, samt acceptera att vara bänknötare. Att köpa spelare är lite problematiskt med dessa miljardskulder klubben har. Låna är det enda alternativet som finns.

Rotering är av nöden, dock inte för mycket då kan det bli som i matchen mot Osasuna. Det är verkligen en delikat situation för Hansi Flick. Men en bra tränare bör kunna visa att han klarar krissituationer med.
Läget kunde onekligen varit bättre. Och vad var det egentligen som hände mot Osasuna?
Imorgon möter dom Deportivo Alavés. Och man får hoppas att inget händer som ytterligare gör ett problematisk situation är lite svårare för Hansi.

Mattias Nilsson2024-10-05 07:59:00
Author

Fler artiklar om Barcelona