Lagbanner
Årets matchställ - kakelmönstret klart vackrast
En besviken Varane, en känsla det rosa bortastället också ger upphov till.

Årets matchställ - kakelmönstret klart vackrast

Säsongen 2020/21 är här och det betyder nya matchställ. Nedan följer en recension av säsongens alla tre ställ.

Hemmastället: Klassiskt, stilrent och inga extra krusiduller. De rosa och svarta detaljerna piggar upp. 
Den snäva och högt skurna v-ringningen gör tyvärr att det inte riktigt känns som en klassisk fotbollströja. Avsaknaden av tre, för Adidas, kännetecknande ränder är också lite trist. 
De vita shortsen och strumporna väger dock upp och bidrar till en bra helhet. Fjolårets ställ i vitt och guld var klart snyggare. I all sin enkelhet är felen få men t sticker heller inte ut i mängden av våra hemmaställ genom åren. Som helhet får stället därför solida 3,5 av 5. 

Bortastället: Den ljusrosa bottnen har marinblå  detaljer och ska enligt klubben inspirerats av  en upplyst stad och när Plaza de Cibeles är som vackrast. Utöver detta ska stället också  förkroppsliga klubbens vilja och önska om att nå framgång och skapa historia. Att första matchen i detta ställ dessutom var förlusten mot Manchester City i Champions League ger också negativa konnotationer. Målet av avbilda ett vackert upplyst Madrid uppnås tyvärr inte alls.
Även denna tröja har tyvärr en djup v-ringning. Att alla delar av stället är rosa med mörkblå detaljer bildar en enhetlig helhet men framstår ändå som väldigt ”skrikig”. Även här saknar jag tre ränder i axelpartiet. Helt klart det minst vackra av våra ställ för säsongen 20/21. Därför landar betyget på svaga 2,5 av 5. 

Får hoppas att Valverde och Benzema får fira i säsongens snyggaste ställ många gånger.

Tredje stället: Svart och grå botten, som inspirerats av kakelmålningarna som smyckar staden Madrid. Även här kombinerat med rosa detaljer. 
Vid första anblick såg stället kaosartat ut, men det har växt på mig. De rosa detaljerna gifter sig bra med den mörka bottnen och får tröjan att sticka ut på ett positivt sätt. 
Tyvärr ännu en v-ringning som inte hör hemma på fotbollströjor. Avsaknaden av axelränder märks minst mot denna botten och de andra rosa detaljerna på tröjan drar förtjänstfullt till sig uppmärksamhet istället. 
I kombination med svarta shorts och strumpor bildar detta vårt snyggaste ställ. Betyg 4,5 av 5. 

Som helhet bildar alla tre ställen en bra blandning av färger och kommer vara väldigt trevliga att se Real Madrid vinna matcher och förhoppningsvis titlar i. 

Rico Liljedahl liljedahlrico@gmail.com2020-09-28 22:08:04
Author

Fler artiklar om Real Madrid