Lagbanner
Estadio El Sadar, 2024-03-16 16:15

Osasuna - Real Madrid

Åter en vinst för Real Madrid mot laget från Pamplona?

Åter en vinst för Real Madrid mot laget från Pamplona?

Efter en tuff CL lottning igår som resulterade i Manchester City för Los Blancos så krävs det att Real städar av ett lag som Osasuna för att kunna lägga allt fokus framöver på britterna.

Spaniens starkaste bortalag har haft det lite tuffare på senaste hemifrån. I och för sig har vi bara haft två bortamatcher i ligan de senaste trettio dagarna men ingen av de resulterade i vinst, utan slutade i två poäng och två röda kort till Real. Spelet har inte heller sett glimrande ut dessa matcher, så skönt var det att vi var tillbaka på banan hemma mot Celta i lördags och vann klart med 4-0. Ännu skönare var det nog för Arda Guler som äntligen fick lite speltid igen och dessutom kunde lägga till ett debutmål på det.  
 
Osasuna som ligger på en 10:e plats i tabellen har gått starkt på senaste och innan deras förlust senast mot Girona så var de obesegrade i fyra matcher. Mot mesta mästarna från huvudstaden har de dock haft det väldigt svårt och senast de slog Real var i Januari 2011. I Oktober slutade matchen 4-0 till Madrid hemma på Bernabeu efter en väldigt fin prestation. Förhoppningsvis har våra spelare i Real med sig detta i minnet och ger oss återigen en vinst men ingen underskattning får heller ske för Osasuna som vet om att de måste göra sin bästa match för säsongen för att inte förlora idag.  
 
Senast vi möttes var det Jude Bellingham som stod för som han brukar en väldigt fin prestation, men han är som vi vet fortfarande avstängd efter det dummaste röda kort en domare kan ge efter en match. I hans frånvaro lär som vanligt Brahim Diaz ta hans plats men efter Gulers inhopp och mål senast så borde han verkligen minst få chansen i andra halvlek iallafall. Att göra överraskningar är Ancelotti inte känd för och vi måste vinna idag så laget borde ställas upp som det vi är vana med. Vilket till skillnad från matchen mot Celta Vigo välkomnar Tchouameni och Kroos tillbaka i elvan och sätter Modric och Camavinga på bänken. Marca väljer dock i deras rapport att starta Camavinga istället för Tchouameni så vi får se men eftersom det är känt att vi inte förlorat en match i ligan hittils då den sistnämnde startat så är nog han det säkrare kortet. 
 
Ancelotti inför matchen: 
-Courtois och Militao har börjat träna med laget. Vi kommer att använda pausenför att ge dem rytm. Jag tror att de kommer att vara tillbaka för Athletic och kvartsfinalerna. 
 
-Vår andra match (mot City) var inte bra av uppenbara skäl. Men nu är vi fokuserade på morgondagens match. 
 
-Vi känner oss bättre än någonsin. Vi är i en bra position i La Liga, kvartsfinal i UCL och Courtois och Militao är tillbaka. 
 
Potentiell startelva för Real Madrid
Lunin 
Carvajal Rudiger Nacho Mendy 
Tchouameni 
Valverde Kroos 
Diaz 
Rodrygo Vinicius 
 
När: Idag 
Tid: 16:15 
Domare: Juan Martínez Munuera 
Arena: Estadio El Sadar 
TV/Stream: TV4 Sport Live/TV4 Play 
 
HALA MADRID! 

Martin Svärdberg2024-03-16 13:02:58
Author

Fler artiklar om Real Madrid