Lagbanner
Hyllningen: ”Målvakternas Ronaldo och Messi”
Santiago Cañizares hyllar Thibaut Courtois.

Hyllningen: ”Målvakternas Ronaldo och Messi”

Thibaut Courtois är tillbaka med besked efter sin skada. Nu hyllas han av tidigare stormålvakten Santiago Cañizares. – Han är den bäste jag sett.

Efter en svår skada under fjolårssäsongen var Thibaut Courtois tillbaka under avslutningen av säsongen. Efter flera månaders frånvaro var det ändå han som till slut vaktade kassen i Champions League-finalen, trots Andriy Lunins fina prestationer. 

Till denna säsongstart har Courtois hunnit ladda ytterligare då det bland annat inte blev något EM-spel för belgaren, efter att det skurit sig med nuvarande förbundskaptenen.

I Real Madrid rullar det nu på som innan skadan och Courtois är precis så stabil som innan. Under veckans Champions League-premiär mot Stuttgart svarade han för flera svettiga räddningar och nu hyllas han stort av den tidigare stjärnmålvakten Santiago Cañizares.

– Förut pratade vi om Ronaldo och Messi, och sedan resten. Innan det var det Maradona. Courtois är målvakternas Maradona, Messi eller Ronaldo, sa Cañizares till Movistar+ efter segern mot tyskarna, och la till:

– Han är så mycket bättre än alla andra och levererar varje dag. Han är återigen avgörande för Real Madrid och den bäste målvakten som jag någonsin har sett.

HALA MADRID!

Alexander Ellharalex_e_89@hotmail.com@EllharAlex2024-09-20 16:00:36
Author

Fler artiklar om Real Madrid