Lagbanner
Iker Casillas: ”Han borde stå i finalen”
Iker Casillas vet vem han hade valt i finalen.

Iker Casillas: ”Han borde stå i finalen”

Thibaut Courtois har varit långtidsskadad men är nu tillbaka. Samtidigt har Andriy Lunin gjort en strålande säsong och frågan är nu vem som ska vakta målet i Champions League-finalen den 1 juni. Real Madrid-legendaren Iker Casillas vet vem han tycker borde få förtroendet. – Lunin borde stå, säger han.

Med en säkrad ligatitel och tre omgångar kvar i ligaspelet ska Real Madrid försöka ladda upp på bästa sätt inför Champions League-finalen den 1 juni. En snackis som nu har börjat dra igång på allvar är vem som ska stå i Real Madrids mål. 

Thibaut Courtois har nämligen återhämtat sig från sin knäskada snabbare än vad det var tänkt och har nu gjort två ligamatcher sedan dess. Samtidigt har Andriy Lunin svarat för en riktigt fin säsong när han har ersatt belgaren och är en stor anledning till att Real Madrid är i Champions League-final. 

Spansk press har dock börjat spekulera i valet till finalen och vissa menar att Carlo Ancelotti kommer att välja Courtois. Vem det blir återstår att se men Real Madrids tidigare supermålvakt, Iker Casillas, vet i alla fall vem han skulle välja. 

– Lunin borde få stå. Han har visat att han går att lita på i alla situationer, säger Casillas, som menar att Courtois har gjort det bra när han kommit tillbaka men att det tar tid att hitta rytmen igen.

– Jag är säker på att Courtois kommer att hitta tillbaka till den nivå han har hållit innan och han visade i fjol hur bra han är, men jag hade spelat Lunin, avslutar Casillas.

Vi får helt enkelt vänta och se vem Ancelotti väljer. 

Vem hade du valt i mål?

HALA MADRID!

Alexander Ellharalex_e_89@hotmail.com@EllharAlex2024-05-12 20:45:00
Author

Fler artiklar om Real Madrid