Lagbanner
Braga Municipal, 2023-10-24 21:00

Braga - Real Madrid

Inför Braga - Real Madrid
Real Madrid gästar Braga.

Inför Braga - Real Madrid

Real Madrid har rest till Portugal för att ta sig an Braga i Champions League.

Det har blivit dags för tredje omgången i Champions League och Real Madrid ska möta Braga på bortaplan. Mesta mästarna gör det som gruppledare efter att ha vunnit sina två första matcher i gruppen. Först mot Union Berlin och sedan mot Napoli. Real Madrid kommer dock från ett kryss senast i ligan mot Sevilla.

En som har haft stora problem med leveransen är Rodrygo. Brasilianaren har bara mäktat med ett mål i år och han måste verkligen komma igång och producera. Frågan är dock om Ancelotti låter honom starta eller om det blir Joselu, som i sin tur har nätat vid fem tillfällen. 

Några som däremot inte kommer att spela är Thibaut Courtois, Eder Militao och Dani Ceballos, som alla får vara i Madrid och rehaba. 

Trupp

Potentiell startelva
Kepa
Carvajal Rudiger Nacho Mendy
Tchouaméni
Valverde Modric
Bellingham
Joselu Vinicius Jr

Ancelotti inför matchen

– Vi möter ett bra lag som gillar att ha boll och anfalla. Det gäller att vara noggranna i defensiven och sen därifrån kana utnyttja våra individuella kvaliteter. 

– Det är en möjlighet för oss att ta tredje raka segern i gruppen. Den här turneringen är väldigt speciell för oss, det vi gillar allra mest. 
 

Braga kommer till mötet som trea i gruppen på tre poäng. Man förlorade mot Napoli men lyckades vända och vinna mot Union Berlin. Hemma i Portugal placerar man sig just nu på en fjärdeplats i tabellen. 

Artur Jorge inför matchen

– Det här är en stor möjlighet för oss. Vi möter ett av de bästa lagen i världen och är stolta över att tävla på den här nivån. 

– Vad som oroar mig kring dem? Allt. Främst deras kollektiva styrka. De har spelare med fantastisk individuell skicklighet och omöjligt att bara nämna en sak. 

Vad: Omgång 3 i Champions League
När: Tisdag 21:00
Var: Estádio Municipal de Braga, Portugal
Domare: Michael Oliver
Kanal: C More / TV4 Play
Tips: 1-3

HALA MADRID!

Alexander Ellharalex_e_89@hotmail.com@EllharAlex2023-10-24 08:00:00
Author

Fler artiklar om Real Madrid