Lagbanner
Inför: Cádiz - Real Madrid

Inför: Cádiz - Real Madrid

Cádiz - Real Madrid 
Real Madrid har redan vunnit ligan med en överlägsen stil. Ikväll väntar Cadiz som kämpar för överlevnad och behöver alla poäng. De vitklädda kungarna har inte mycket att spela för idag. Det allra viktigaste är att hålla formen på topp, undvika skador, ge utrymme till spelare som vanligtvis inte spelar och gå för vinst men inte till varje pris. Laget måste vara välförberedda inför CL finalen mot Liverpool och inget får riskeras. Cadiz däremot kommer ge allt inför sin hemmapublik. De behöver denna seger för att överleva och inte flyttas ned till Segunda Division. De behöver denna seger för att hålla lagandan på topp och stärka sin vision för framtiden.

Real Madrid kommer från en storseger mot Levante och stjärnor likt Benzema, Modric, Vinicius, Marcelo, Alaba, Jovic, Bale och Isco kommer inte till spel mot Cádiz. Den förväntade startelvan kan vara: Lunin, Lucas, Vallejo, Nacho, Mendy, Valverde, Camavinga, Ceballos, Rodrygo, Mariano, Asensio. Låt oss hoppa på en seger och att även talanger rikt Gila och Peter Federico får chansen att hoppa in och briljera. Det sägs från spansk media att även Eden Hazard kanske får 20-30 minuter ikväll. 

Ancelott inför matchen: 
"Alla spelare här är ödjmjuka och visar alltid respekt. Det finns inga arroganta spelare, jag har aldrig sett ett omklädningsrum som denna i Madrid." 

"Hazard kommer att fortsätta spela här nästa säsong. Han vill visa sin kvalitet." 

"Vinicius, Benzema och Courtois kommer att vila mot Cádiz." 

"Madrid är en stad att bo i, inte en stad för semester." 

"Spelarna som har överraskat mig mest? De jag inte kände så bra till, Camavinga, Valverde och Rodrygo. Jag känner till de andra spelarna." 


Var? Estadio Nuevo Mirandilla
TV- CMore
När? 19:30

Vamos Real!

 

Butrint Bardhi MerreM892022-05-15 13:14:00
Author

Fler artiklar om Real Madrid