Lagbanner
Inför Napoli - Real Madrid

Inför Napoli - Real Madrid

Det är höst och det är tisdag vilket betyder att det ska spelas Champions League-fotboll, denna gång i Napoli mot de himmelsblå där det är lite skakigt i hemmalägret. Båda lagen på tre poäng och delad ledning i gruppen, har vi en ensam gruppledare ikväll eller ska poängen delas på?

Real Madrid kommer från en bra match i ligan mot då serieledande Girona, efter att man bjudit på en del chanser och att Kepa fått visa varför just han fick chansen när Courtois gick sönder kunde hemmalaget vinna efter mål av den nya publikfavoriten, Madridsonen Joselu, Tchouamenis första i tröjan samt Bellingham som återigen gjorde sig bekant i målprotokollet.

Viktig match som sagt vilket tyder på att Carlo Ancelotti mönstrar bästa möjliga manskap och att vi till helgen får se en liten rotation i ligaspelet. Trots hans idiotröda i helgens match med en riktigt ful tackling så hoppas jag på en tillrättavisning så antar jag att vi får se Nacho i kvällens elva och en fortsatt vänsterbacksposition för Camavinga ser jag inte som omöjlig.


Bra form på hela mittfältet och de tycks ha hittat både varandra och arbetsfördelningen så tror jag att kvällens elva kommer se ut enligt följande.

Väntad Startelvea:
Kepa
Carvajal-Nacho-Rudiger-Camavinga
Kroos- Tchouameni – Valverde
             Bellingham
Joselu                 Vini

Jag tror som sagt att det är denna elva som Carlo Ancelotti ställer ut ikväll, dels för att balansen på mittfältet sett otroligt bra ut när de fyra spelat tillsammans, Fran Garcia lite olyckligt med något svaga insatser till och från inte minst sagt i derbyt, Mendy kan eventuellt spela pga defensiv kvalitet men jag tror att Real Madrid vill äga mittfältet och därför startar Camavinga till vänster och sedan stöttar upp på mittfältet i uppspelsfasen och när vi äger boll. Vini tillbaka från sin skada får chansen bredvid en just nu het Joselu efter att Rodrygo radat upp insatser som inte gjort någon glad, hoppas ”Roddan” kan stå för ett bra inhopp.
Hoppas kunna se spelare som Brahim Diaz och Ceballos få minuter ikväll, kanske även Luka Modric som vill bevisa att han fortfarande förtjänar sin plats på det där mittfältet.

Hemmalaget Napoli då? Har börjat helt okej i ligan med 14 inspelade poäng på sju matcher och i Champions League besegrade man Braga med 1-2. Senaste veckan har det stormat kring klubben och dess sociala medier när man lagt ut en tillsynes hånfull video på deras anfallsstjärna Victor Osimhen som fick han och agenten att se rött och skulle då stämma klubben. Trots det har han fortsatt gjort mål och bör hållas hårt även ikväll. Men med Real Madrids numerära övertag på mitten ska man förhoppningsvis kunna styra matchbilden.

Mitt tips: 1-2
Bortakollen: Victor Osimhen bör ses upp med tillsammans med Kvaratskhelia.
 

Kevin Holmberg Morenoangryblackman882023-10-03 16:22:00
Author

Fler artiklar om Real Madrid