Lagbanner
Inför Real Madrid - Las Palmas: "Vet vad vi måste förbättra"
Real Madrid förlorade senast.

Inför Real Madrid - Las Palmas: "Vet vad vi måste förbättra"

Det är dags för omgång 7 i La Liga och Real Madrid gästas av Las Palmas. 

Real Madrid kommer från en jobbig förlust i derbyt mot Atletico den gångna helgen. Efterspelet har handlat om Carlo Ancelottis märkliga laguttagning där han bland annat bänkade Aurelien Tchouaméni, vilket visade sig vara helt fel val. På presskonferensen efter tog italienaren på sig förlusten och genast drog Madridmedia ut nyheten att Xabi Alonso är den utvalde att ta över laget efter säsongen. Det är dock lågt dit och nu måste man hitta tillbaka till vinnarspåret igen när Las Palmas kommer till Bernabéu. 

Truppen börjar att sakta men säkert bli hel igen men Arda Güler gick tyvärr sönder igen, precis när han var redo. 18-åringen får fortsatt rehaba tillsammans med Eder Militao och Thibaut Courtois. En som är redo att spela igen är Vinicius Jr, och det behövs verkligen då offensiven behöver spets. Frågan är dock om Ancelotti slänger in honom från start. Även Dani Carvajal, som haft en lysande inledning på säsongen innan han missade de senaste matcherna är tillgänglig igen.

Trupp


Ancelotti inför matchen

– Las Palmas gillar att ha boll och spela fin fotboll. För vår del gäller det att reagera rätt efter en förlust och vinna direkt. 

– Jag och spelarna vet vad vi måste förbättra, även om vi har gjort mycket som är bra hittills. 

Las Palmas kommer till Madrid med en seger i den senaste matchen. Det tog laget upp över strecket och man har hittills samlat ihop fem poäng. Garcia Pimientas gäng har dock inte bjudit på några målkalas under inledningen. Två mål framåt och fyra insläppta på sex matcher är dock ett bevis på att man är svårforcerade och det gäller för Real Madrid att luckra upp det försvaret. 

Garcia Pimienta inför matchen

– Madrid är alltid vana att spela med press och om det inte går bra för dem blir det alltid problem. Men vi måste vara koncentrerade och inte göra misstag. 

– Vi måste vara organiserade defensivt och går in med inställningen att vi ska vinna. 

Vad: Omgång 7 i La Liga
När: Onsdag 27/9 kl 19:00
Plats: Santiago Bernabéu, Madrid
Tips: 2-0

HALA MADRID!

Alexander Ellharalex_e_89@hotmail.com@EllharAlex2023-09-27 08:00:00
Author

Fler artiklar om Real Madrid