Lagbanner
”Ödegaard är lycklig här”
Efter succéåret återstår det att se vad som väntar norrmannen

”Ödegaard är lycklig här”

Martin Ödegaard har gjort stor succé under sin utlåning till Real Sociedad. Nu menar Imanol Alguacil, lagets tränare, att norrmannen vill och borde stanna kvar i Baskien ett år till, enligt Cope.

En av säsongens absolut bästa spelare i La Liga har varit Martin Ödegaard. Utlåningen från Madrid har gjort honom gott och trots att låneavtalet ska gälla i två år har det spekulerats i att han kan återvända till huvudstaden efter sommaren. Någon som däremot avråder honom från det är hans nuvarande tränare, Imanol Alguacil.
– Vi vet att han är jättenöjd i La Real och i San Sebastian. Vi vill avsluta säsongen på ett bra sätt och spela fler viktiga matcher och turneringar nästa säsong. Det är inget snack om att Martin är en toppspelare och gör skillnad, säger Alguacil.

I La Liga har 21-åringen stått för fyra mål och fem assist på 23 matcher.
– Grabben vill vara här, han är lycklig här. Han vet att han vuxit under första året och med ett år till hos oss kommer han att vara redo för nästa steg.

På frågan om han tror att Real Madrid återkallar Ödegaard svarar Imanol klart.
– Jag är inte orolig, avslutar tränaren.

Vad som händer efter sommaren återstår att se men känslan är ändå att Real Madrid håller sig till den tvååriga planen. Det lär göra gott för alla inblandade.



HALA MADRID!

Alexander Ellharalex_e_89@hotmail.com@EllharAlex2020-06-07 11:53:43
Author

Fler artiklar om Real Madrid