Real Madrid 5-0 Alavés

En fin match där båda lagen visade hjärta och mod, men det var Mästarna som visade upp sina kvaliteter inför Champions League finalen med en solklar 5-0 vinst.

Matchen inleddes starkt av Courtois när han räddade laget med en trippel räddning efter endast 90 sekunder. dryga 5 minuter senare har vini en bra chans men försöker dribbla av målvakten och tappar bollen.

Kroos visar sin eviga kvalitet efter en fin crossboll till Bellingham som efter en förträff!! Gör 1-0, mål nummer 19 för säsongen, kan nog pusha för Pichichi.

En chansrik första halvlek med ännu ett mål efter en fin aktion ifrån Camavinga som sedan ledde till Vinicius 14e ligamål.

Sekunder innan halvtidsvilan slår Valverde till med ett drömmål från högre kanten av straffområdet, vackert avslut upp i krysset!

Alaves utmanade Courtois några gånger men annars rätt så lite att göra för försvaret!

Andra halvlek:
Spelet i andra halvlek blev bara roligare och roligare när chanserna radades upp en efter en. Även mer jämnt dör alaves utmanade ännu mer med farliga chanser, men bra räddningar från Tibo som visade upp fin form inför en eventuell startplats i Champions League finalen.

25 minuter in i andra halvlek hittar Bellingham fram till Vinicius som gör sitt andra för matchen, och brassen gör sitt 15e mål för säsongen, än stor bedrift med tanke på alla hans skador denna säsongen.

Guler fortsätter briljera efter ännu ett fint avslut i mål. Turkens 4e mål på endast 255 minuter! En fan favorite redan!

Real fick avsluta med 10 män då Carvajal verkade skada sig med minuter kvar, och med inga tillfällen för fler byten fick man klara sig.