Lagbanner
”Sa att jag inte skulle få spela mer”
Stämningen var inte på topp I PSG i slutet.

”Sa att jag inte skulle få spela mer”

Kylian Mbappé är klar för Real Madrid och öppnar nu upp om den senaste säsongen i PSG.  – Tränaren och sportchefen räddade mig, säger Mbappé. 

Efter många turer fram och tillbaka var det en lättad Kylian Mbappé som talade på en presskonferens med det franska landslaget som samlats inför EM.

– Först och främst vill jag bara säga att det nu är officiellt att jag är en Real Madrid-spelare. Jag är extremt glad och det är en dröm som går i uppfyllelse. Jag är otroligt lättad och väldigt stolt. Det är den här klubben jag allt har drömt om. 

Man får verkligen ge Mbappé att han gör allt för att smickra sina nya supportrar. Han öppnade även upp om hur den gångna säsongen har varit i PSG, när det blev uppenbart att han inte tänkte stanna i klubben utan istället lämna för Real Madrid.

– Genom att prata med mig aggressivt, face to face, fick ledningen mig att förstå att jag inte skulle få spela särskilt mycket under resten av säsongen. Men Luis Enrique (tränare) och Luis Campos (sportchef) räddade mig. Utan dem skulle jag inte ha spelat något mer, sa Mbappé och fortsatte:

– Det här är sanningen och jag är väldigt tacksam över vad de gjorde för mig. 

Det var givetvis spänt mellan PSG:s ledning och 25-åringen.

– Jag var inte olycklig men jag var inte helt nöjd med allt. Det kan du dock inte visa utåt eftersom jag var en ledande spelare som inte ville dra ner stämningen i laget. Det finns dock värre saker som händer i världen och det känns inte rätt att jag ska sitta och klaga på saker, avslutade fransmannen. 

När Kylian Mbappé får göra sin debut i Real Madrid beror på hur långt Frankrike tar sig i EM. Mycket tyder också på att han kommer få tröjnummer 9. 

HALA MADRID!
 

Alexander Ellharalex_e_89@hotmail.com@EllharAlex2024-06-05 11:24:36
Author

Fler artiklar om Real Madrid